(P) Top 5 rochii pentru primavara

 Diana Munteanu
.

Momentul cand simti cu adevarat primavara, se refera si la posibilitatea de a etala outfit-uri in tendinte din care sa se ghiceasca siluete armonioase. Croituri lejere, culori vibrante, rochii din matase naturala, toate acestea sunt alegerile reprezentantele sexului frumos odata cu instalarea temperaturilor potrivite.

Atunci cand temperaturile cresc, si stilul include o multime de aspecte, care atent mixate pot constitui alegeri inspirate pentru noul sezon. Hainele degaja buna dispozitie, iar pastelurile, motivele florale si dungile indraznete activeaza si influenteaza modul in care ne imbracam si in care ne raportam la propria persoana.

Ca si in alte sezoane, mereu suntem in cautarea unei surse de inspiratie pentru a ne face sa exploram fiecare zi la adevarata intensitate. De aceea, articolele de primavara se incadreaza in topul preferintelor iubitoarelor de fashion datorita numeroaselor elemente caracteristice: materiale, culori, amprente personale, detalii si felurite aplicatii.

Tendinte tipice ale acestui sezon se pot introduce stilului atat intr-un mod elegant si sofisticat, dar si intr-unul ceva mai relaxat, cu aspecte casual, in functie de ocazie. De la o intalnire cu prietenii, plimbari lungi sub pomi infloriti si pana la pana la masa de duminica in familie din ziua de Paste, retine si inspira-te cu cateva propuneri de rochii care ar trebuie sa se gaseasca si in garderoba ta, dupa cum urmeaza:

Rochia alba este optiunea pentru cea mai recomandata culoare a sezonului cald. Iar daca tinuta se descrie simplu si in acelasi timp iti confera si un aer diafan, atunci nu ai cum sa dai gres pe parcursul zilei, oricare ar fi evenimentul la care participi. Alege un material de calitate si da voie creativitatii sa intervina pentru touch-ul final.

Rochia cu motive florale si felurite printuri rezuma feminitatea in cateva doar cateva atribute. Ea flateaza o silueta tip clepsidra si reuseste sa capteze priviri dintr-o simpla aparitie; careia ar trebui sa i se completeze gesturi fine si atitudine speciala. Gaseste-ti inspiratia in aceste trasaturi carcteristice si lasa-te influentata de bucurie si admiratie la fiecare pas.

Rochia clasica poate fi sinonima cu feminitatea si momentul in care trebuie sa te faci remarcata la birou: puternica si rafinata. O astfel de alegere cu o croiala clasica reprezinta provocarea cu care se confrunta zi de zi toate femeile active. Indiferent ca ne place sau nu, modul in care ne facem aparitia in mediul in care activam, joaca un rol important in reusita profesionala. De aceea, o tinuta impecabila este o necesitate. Cateva idei de rochii feminine si elegante, sunt potrivite pentru o zi obisnuita la birou, dar si pentru o intalnire de afaceri.

Rochia cu dungi, asimetrii sau taieturi indraznete iti vor pune silueta in evidenta, cu siguranta. Cauta cateva sugestii de stil si si efectueaza un mix and match care va starni cel putin curiozitatea. Daca esti ceva mai curajoasa, combina propunerea cu elemente dintr-o tinuta masculina si adauga-ti tusa personala, astfel incat sa obtii un rezultat cu totul deosebit.

Little black dress este acea creatie atemporala care ar trebui sa fie prezenta in garderoba oricarei femei. Adaptata stilului personal, ea este o constanta in moda si demonstreaza ca lucrurile de calitate nu se demodeaza nicicand. Ea este marturia ca investitia intr-o piesa de calitate poate trece cu succes proba timpului si totodata sa ramana mereu in topul preferintelor.

De asemenea, nu uita ca accesoriile de calitate, gentile si incaltarile sunt la randul lor elemente de baza. Impreuna cu imbracamintea formeaza componentele esentiale necesare pentru garderoba ta. Inspiratia in moda poate veni dintr-o stare de spirit, creativitate debordanta sau chiar materializarea unor imagini vizuale.

In definitiv, totul se rezuma la insusirea celei mai potrivite atitudini, fara de care nicio tinuta nu ar avea valoare. Acest sentiment se poate educa, se poate adapta, dar nicand nu se poate uita… el trebuie sa fie parte caracteristica dintr-o senzualitate nascuta din naturalete si care sa faca diferenta dintr-o simnpla remarca.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton