(P) Top 5 modele de rochii de seară de la InPuff, inspirate de pe covorul roșu

 Diana Munteanu
.

Evenimentele care au loc seara necesită ținute elegante, iar celebritățile ne prezintă adevărate lecții de stil pe covorul roșu. Outfiturile pe care acestea le poartă sunt, de cele mai multe ori, mult peste bugetul pe care îl avem la dispoziție. Există însă și soluții, mai ales că magazinul online InPuff.ro oferă colecții de rochii de seară la prețuri foarte bune. Îți prezentăm astăzi 5 dintre cele mai hot propuneri de rochii de seară elegante de la InPuff, inspirate din piesele vestimentare ale vedetelor de Red Carpet!

  1. Scarlett Johansson – rochie roșie  Calvin Klein Collection

Legendara rochia roșie este nelipsită de pe covorul roșu, iar frumoasa Scarlet Johansson este cea care a uimit prin purtarea unei astfel de piese. Aceasta și-a făcut apariția la Golden Globe Awards 2006 într-una dintre cele mai frumoase elemente vestimentare din colecția Calvin Klein. Rochia roșia, simplă, urmează linia corpului, evidențiind bustul generos al celebrei  blondine și păstrând totodată o notă practică, prin lungimea sa.

Dacă iți dorești să ieși în evidență la evenimentele importante care au loc seara, îți recomandăm să îndrăznești și tu să porți această rochie roșie de la InPuff. Inspirată din ținuta lui Scarlett Johansson, acest model de rochie este simplu, dar de efect.

  1. Naomie Harris – rochie neagră Alexander McQueen

Naomie Harris este o altă celebritate care ne oferă un exemplu de stil și rafinament. Pentru Galele London Film Premiere 2013, aceasta a ales să poarte o rochie neagră, tip sirenă. Rochia care poartă semnătura Alexander McQueen pune în valoarea silueta impecabilă a vedetei, subliniind umerii și brațele și marcând talia prin intermediul aplicațiilor aurii.

Propunerea noastră este rochia neagră din catifea, accesorizată cu dantelă aurie. La fel ca și creația lui Alexander McQueen, această rochie urmărește linia corpului și aduce un plus de eleganță prin croiul său tip sirenă, fiind o opțiune excelentă pentru orice ocazie fastuoasă.

  1. Salma Hayek- rochie de seară bleumarin Prada

Focoasa Salma Hayek a optat pentru o rochie elegantă de seară din colecția Prada. Aceasta a făcut furori pe covorul roșu din cadrul Academy Awards, din 2005, fiind o apariție extrem de sofisticată, dar totuși subtilă.

Dacă ținuta celebrei brunete îți face cu ochiul, noi îți sugerăm să alegi această rochie lungă de seară. Modelul din colecția InPuff păstrează nu doar aceiași linie cromatică, dar și croiul, reprezentând o dovadă clară că stilul este accesibil oricui!

  1. Anne Hathaway – rochie cu paiete Armani Prive

Cea mai inspirată ținută din cadrul Golden Globe Awards 2010 îi aparține lui Anne Hathaway. Actrița a purtat o superbă rochie elegantă de seară, semnată Armani Prive și poate fi cu siguranță catalogată drept cel mai sclipitor outfit din istoria evenimentelor de Red Carpet.

Poartă și tu o rochie senzațională, din paiete, așa cum este cea pe care a ales-o Anne Hathaway. Sugestia noastră este să mergi dincolo de limite și să alegi o rochie midi, cu mâneci lungi, dar care emană un aer senzual!

  1. Diane Kruger – Calvin Klein Collection – Cannes Film Festival in 2011

Diane Kruger a uimit prin apariția sa îndrăzneață, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, din 2011. Cunoscuta actriță a purtat o rochie din saten, extrem de fluidă, care, suntem convinși, a stârnit admirația celor prezenți. Deși este una dintre cele mai simple rochii de seară elegante, acest model este extrem de sexy.

Poți fi și tu o prezență fabuloasă la evenimentele la care participi, optând pentru rochia aurie stil sirenă din catalogul InPuff. Îndrăznește să fii sexy, purtând acest model de rochie!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton