(P) Ținute casual perfecte pentru vara aceasta

 advertising.ringier
.

Sezonul rece a trecut și deja, ușor ușor, cel estival își face apariția o dată cu primele raze ale soarelui. Și, cum starea de urgență în care se afla până nu demult țara noastră s-a încheiat și am trecut la o alta (de alertă) în care nu mai sunt atât de multe restricții în ceea ce privește libera circulație, se întrezăresc tot mai multe speranțe în legătură cu vacanța, concediile și sezonul estival în general.

Pregătiți din timp garderoba pentru sezonul estival!

Primul pas în îmbrățișarea sezonul cald ce se instalează încet încet este să începeți să rearanjati garderoba, punând în prim plan hainele subțiri, încălțămintea cât mai decupată și accesoriile potrivite acestui anotimp.

Marile case de modă au lansat deja colecțiile pentru sezonul primăvară – vară 2020 și se cunosc tendințele în materie de fashion. Așadar, nu trebuie decât să verificați care din articolele pe care deja le aveți se încadrează în tendințe și de ce mai aveți nevoie. În cazul în care doriți să va reînnoiți garderoba cu articole din ultimele colecții apărute, este necesar să vă orientați către un magazin de încredere care să va ofere produse de calitate.

Un astfel de magazin este differenta.ro, eshop-ul care de câțiva ani își încântă clienții cu fel și fel de articole ale unor branduri celebre. Originalitatea produselor este garantată prin recomandarea miilor de clienți mulțumiți de la lansarea site-ului și până acum.

În cadrul magazinului se regăsesc toate produsele de care aveți nevoie vara aceasta: îmbrăcăminte și încălțăminte de damă și bărbaţi și accesorii de modă perfecte pentru acest sezon. Stocurile sunt actualizate în mod constant, având astfel garanția că orice produs ați achiziționa, veți fi în tendințe.

Desigual și Anekke – două branduri la mare căutare în sezonul estival și nu numai

În cazul în care nu știți ce fel de ținute să abordați sau care accesorii sunt mai potrivite acum, vă puteți orienta către două mărci de produse cunoscute pentru versatilitatea și originalitatea lor: Desigual și Anekke.

În ceea ce privește colecția de haine, încălțăminte și accesorii de la Desigual, aceasta se caracterizează în primul rând prin originalitate și prin imprimeuri care mai de care mai diverse. Colecțiile Desigual sunt pentru persoanele active, pline de viață și mereu deschise către nou.

Alegeți să purtați în această vară una din rochiile pline de feminitate și de bun gust de la Desigual și nu veți da greș! Fiind extrem de comode și având diverse imprimeuri inedite, veți fi în tendințe și veți atrage toate privirile. 

Anekke este un brand care, în scurt timp de la lansare, a luat un avânt mare pe piața de accesorii din toată lumea. Gențile, rucsacurile, portofelele și borsetele din colecțiile Anekke au un aspect vintage pe care nu îl mai regăsiți la alte branduri din domeniu. Acestea sunt caracterizate prin detalii atipice, extrem de feminine. 

Le puteți purta oricând, putând fi cu ușurință asortate la aproape orice ținută casual. Fie că preferați gențile de mână, rucsacurile sau gențile de tip crossbody, Anekke are ceva pentru fiecare. Fiind perfecte pentru sezonul estival, veți putea să faceți cu ușurință combinații inedite între articolele de vestimentație de la Desigual cu accesoriile propuse de Anekke. Un exemplu în acest sens ar putea fi un mix între rochia Desigual neagră Vest Damni și rucsacul Anekke Jungle cu 3 buzunare. Cu siguranță veți atrage toate privirile!

Pentru a vizualiza colecțiile estivale de la Desigual și Anekke este suficient să accesați site-ul oficial al magazinului Differenta și veți descoperi acolo ultimele tendințe în materie de fashion.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton