(P) Tentaţia momentului: Rujul Pure Color Envy Liquid Lip Potion lansat de Estée Lauder

 Florentina Liutic
.

Estée Lauder a lansat recent un ruj de care te vei îndrăgosti cu siguranţă de la prima folosire, fiind pentru prima dată când se combină rezistenţa unui ruj cu textura uşoară a unui gloss.

 

estee lauder1

 

Iar rezultatul este Pure Color Envy Liquid Lip Potion, o adevărată revelaţie pentru oricine îl va încerca.

 

Cu Lip Potion, pentru a cărui promovare a fost ales top modelul Kendall Jenner, uiţi de rujul tradiţional, dar ai pentru o zi întreagă buze mai pline, perfect hidratate şi învăluite într-o textură de satin.

 

estee lauder2

De la prima aplicare vei fi surprinsă de senzaţia luxuriantă pe care ţi-o oferă, rezultat al amestecului de uleiuri naturale pe care Lip Potion îl conţine.Astfel, la crearea lui sunt folosite uleiul de floarea soarelui, jojoba şi avocado, dar şi acid hialuronic care asigură hidratarea perfectă a buzelor.

 

Pure Color Envy Liquid Lip Potion este cu adevărat incredibil, rezistând pe buze întreaga zi, şi hidratându-le în permanenţă.

 

Niciodată aplicare unui ruj nu a fost mai uşoară ca acum. Folosind partea plată, poţi aplica rujul dintr-o singură mişcare, cum numai un make-up artist reuseste. Partea curbată îţi oferă o culoare mai intensă, în timp ce vârful te ajută să-ţi conturezi buzele cu maximă precizie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton