(P) Superbrandul care a cucerit iremediabil atenția publicului tânăr – articole în tendințe în magazinul tău preferat

 Sava Elisabeta
.

Este o necesitate a purta articole vestimentare calitative, iar publicul s-a obișnuit cu faptul că cele oferite de brand-urile prestigioase costă. Desigur că merită fiecare bănuț pentru că asigură confortul deplin la purtare, au o rezistență de durată și mai ales o estetică ireproșabilă.

Numele brandurilor care fac senzație la ora actuală în rândul tinerilor pot fi numărate pe degetele de la mâini. Pretențiile sunt înalte, ceea ce e și justificat atunci când sumele de bani investite în vestimentație sunt asemenea.  Cu siguranță că se include în topul celor mai recunoscute și apreciate branduri ale tinerilor la ora actuală celebrul Tommy Hilfiger, care propune game complexe de îmbrăcăminte și accesorii vestimentare pentru aceștia. În cazul colecțiilor pe care le propune, se evidențiază noutatea, fiind un concept inovativ, ce transmite un aer tineresc și îmbracă în eleganță și stil orice ținută.

Îl alege încrezător atât publicul masculin, cât și cel feminin, datorită calităților ce însoțesc produsele sale. Acestea sunt disponibile celor interesați și în cadrul magazinului online Differenta.ro, la costuri rezonabile. Se remarcă prin diversitate și autenticitate, ceea ce conferă un grad înalt de încredere celor care îndrăgesc acest nume.

Scurt rezumat al celor 30 de ani de creație Tommy Hilfiger

A pornit de la un design de inspirație americană, menținând cu predilecție trei culori ce caracterizează și în prezent acest brand – albastru, alb și roșu. Poate pentru unii această sursă de inspirație nu aduce prea multă noutate întrucât sunt și alte branduri de prestigiu care au avut aceeași orientare. Diferența o face însă eticheta acestui nume, ce are ca trăsătură predominantă o combinație aparte a stilului downstreet cu croieli înalt calitative, specifice de data aceasta stilului uptown.

Imperiul Hilfiger a fost construit pe baza acestei reinventări ce a reprezentat evoluția sa rapidă. Poartă în prezent eticheta unui brand popular atât pentru logo-urile sale supradimensionate, cât și pentru noutatea pe care o aduce fiecare colecție.

Vedetele pop ale anilor 90 sunt primele care au îmbrățișat conceptul, promovându-l la nivel internațional. Stilul de inspirație americană a adoptat mai apoi și diverse influențe de natură nautică, respectiv sport ori chiar din cele rocknroll. Designer-ul a reușit să îmbine cu succes și stilurile iconice ale anilor 60 cu cele sport moderne de la începutul anilor 70.

Iată cum a evoluat un brand ce cunoaște o popularitate incredibilă la ora actuală, devenind o afacere de miliarde de dolari. Fanii săi sunt în cea mai mare parte persoane desprinse din rândul generației de mileniali – acei tineri plini de entuziasm în a-și exprima personalitatea și stilul, prin articole inedite ce accentuează stilul retro, specific al brandului Hilfiger.

Tommy Hilfiger în prezent

Renumitul brand se menține în topul preferințelor publicului tânăr și nu numai printr-o serie de aspecte ce îl caracterizează. Colecțiile pe care le lansează designer-ul mizează în principal pe paleta de culori standard – roșu intens, albastru, alb, dar și negru. Începând de la articole de îmbrăcăminte sport, pantaloni mulați, jachete îndrăzneț peticite, haine în binecunoscutele carouri create cu ajutorul printurilor caracterizate de simboluri de steag, și până la piese inedite de lenjerie, alegerile sunt inepuizabile.

Indiferent că achiziția unor astfel de articole, disponibile și în cadrul magazinului www.differenta.ro, este pentru uz personal sau pentru a fi oferite drept cadou, cu siguranță că merită investiția.

Sunt articole durabile – lucru valabil atât pentru piesele de vestimentație, cât și pentru diversele accesorii – curele, portofele, genți, port carduri etc. Cei care doresc să facă diferența de stil și să iasă în evidență în orice decor prin ținute originale și inedite pot miza cu încredere pe astfel de produse. Chiar și o simplă completare a outfit-ului cu o pereche de pantofi sport Tommy Hilfiger vor da un cu totul alt aer acestuia.

De altfel, confortul ce le caracterizează, indiferent de categoria din care fac parte, alături de calitatea materialelor ce le au la bază, a croiurilor și a îmbinărilor de textile, sunt detalii ce ies inevitabil în evidență.

Datorită rezistenței fibrelor pe care le au la bază și a accentului pus pe calitatea ireproșabilă a tuturor acestora, durabilitatea devine o caracteristică consacrată a produselor ce stau sub acest nume. Descoperă fascinați noutățile acestui brand tinerii dornici de a se remarca prin ținute deosebite și în portofoliul de produse oferit de Differenta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton