(P) Smart shopping! Botine ultra stylish sub 200 de lei

 Stamen Diana
.

In aceasta toamna, botinele sunt la putere! Iata cateva modele pe care le vei gasi la preturi greu de refuzat.

Simple, cu sireturi, cu aplicatii, de inspiratie retro ori ultra moderne, botinele au facut furori pe podiumurile sezonului. Si vor agita un pic lucrurile si in garderoba ta, pentru ca daca stii sa le alegi, iti vor condimenta outfiturile din aceasta toamna. Poarta-le cu trenciuri supradimensionate ori cu rochii lungi ca in showul Celine ori cu rochii din tricot ori vaporoase, asa cum le propune Alexander McQueen. In continuare, iti prezentam o selectie de botine pe care le poti achizitiona avand la dispozitie un buget redus.

 

 

Botinele colorate

 

Aceste botine vor da un aer sofisticat tinutelor. Poarta-le la un total look rosu ori in nuante mai inchise, daca doresti ca acestia sa devina punctul de atractie al tinutei. O alta varianta la fel de cool e sa le porti cu jeansi si cu un pulover supradimensionat.

 

Shop now:

departmentstore.ro, 139,9 lei

 

Botinel cu toc scurt

 

Botinele cu kitten toe sunt o alegere ultra cool daca vrei sa obtii look-uri actuale. Poarta-le la costume, cu rochii lungi ori cu pantaloni cu talie inalta, iar pentru un look de inspiratie 80, poarta-le cu jeansi cu talie inalta, un pulover supradimensionat si o jacheta din denim.

 

 

Shop now:

departmentstore.ro, 159,9 lei

 

Botinele tip soseta

 

Aceste botine se afla in topul tendintelor pentru acest sezon, integreaza-le in outfiturile de zi. Sunt suficient de versatile incat sa le incluzi in mai toate outfiturile tale casual. Singurul lor dezavantaj fiind ca nu pot fi purtate in zilele ploioase.

 

Shop now:

departmentstore.ro, 199,9 lei

 

Botinele cu fermoar

 

Te vor ajuta sa-ti completezi tinutele intr-o maniera edgy. Poarta-le cu pantaloni trei sferturi, cu talie inalta, si un sacou supradimensionat ori cu o fusta cu print tartan, cu nuante de rosu predominante, sau, o altă varianta ar fi sa le porti cu jeansi si o jacheta lunga din denim – marcheaza-ti talia cu o curea.

 

Shop now:

departmentstore.ro, 199,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton