(P) Rucascul: un accesoriu perfect oricand!

 Sava Elisabeta
.

Rucsacul este din nou la moda si este perfect oricand! Este un accesoriu plin de farmec, practic si absolut confortabil, potrivit pentru toate ocaziile. Sa descoperim impreuna noile tendinte de sezon si cum sa combinam acest tip de geanta inspirat de rucsacurile celor care fac drumetii.

Deja fiind o prezenta pe podiumurile sezonului trecut, rucsacul continua sa fie protagonistul accesoriilor pentru femei, si in acest sezon toamna-iarna al anului 2019. Daca doresti o gama diversificata de modele, iti recomandam magazinul myOwn. Site-ul este usro de accesat si vei fi impresionata de gama diversificata de produse Acest magazin comercializeaza genti si rucsacuri din piele, de calitate, la preturi mai mult decat accesibile.

  • De ce este rucsacul un accesoriu atat de apreciat?

Trebuie sa stii ca rucsacul a cucerit cu adevarat toate celebritatile si nu numai pentru faptul ca este practic, ci si pentru ca poate fi combinat si purtat intr-o mie de moduri diferite. De fapt, ne confruntam cu o adevarata revolutie in ceea ce priveste gentile si accesoriile. Rucsacul poate fi purtat atat in timpul zilei, in varianta mare, cat si seara, in versiunea mai compacta, cat si mica, motiv pentru care a reusit sa inlocuiasca geanta clasica si chiar si clutch-ul. Trebuie doar sa aflam cum se poate combina in diferite momente ale zilei noastre!

 

  • Rucsacul: practic si elegant pentru munca!

Cine a spus ca purtarea unui rucsac se poate face doar in afara locului la locul de munca? Rucsacul pentru locul de munca este permis! Da, tot mai multe femei prefera sa-si aduca rucsacurile chiar si la birou, deoarece in interiorul lor este posibil sa insereze tot ce este necesar pentru o zi la job. Trucul? Alege modelul cel mai potrivit pentru tine!Alege un rucsac din piele naturala de la myOwn care sa ti se potriveasca, cu finisaje bine definite, in culori neutre si clasice. O gama vasta de tonuri de maro, visiniu, negru sau albastru inchis sunt nuantele pe care ti le recomandam pentru un rezultat mai elegant si mai profesionist. In schimb, trebuie evitate absolut culorile fluorescente, paietele si materialele precum panza: cu siguranta nu sunt potrivite pentru mediul de lucru.

  • Rucsacul: confortabil si la moda pentru o zi de cumparaturi!

O dupa-amiaza de cumparaturi se poate transforma intr-un adevarat tur de forta, deci este mai bine sa porti haine lejere si sa ai mereu mainile libere, pentru a te putea misca mai usor. Rucsacul este solutia ideala: poarta-l cu o pereche de blugi subtiri, un pulover moale si adidasi si vei avea tinuta perfect pentru dupa-amiaza de shopping.

Perfect este modelul Flavio de la myOwn, negru, si cu inchidere cu fermoar pe fata. Daca, pe de alta parte, vrei ceva mai indraznet si doresti un aspect mai glam rock, alege rucsacul Aaron, kaki sau auriu, cu inchidere cu fermoar in partea superioara, buzunar interior si maner. Acesta este ideal pentru a fi purtat chiar si in mana.

  • Rucsacul: glamour si sofisticat pentru o seara romantica

Rucsacul este, de asemenea, un accesoriu potrivit pentru seri romantice, deoarece iti permite sa iei cu tine tot ce ai nevoie pentru a fi intotdeauna perfecta, de la par, la machiaj. Deci, pentru iesirile cu iubitul tau, poarta rucsacul combinandu-l cu o rochie eleganta, ori cu o fusta lunga si un decolteu irezistibil: vei fi pur si simplu irezistibila!

Un exemplu este rucsacul Claus roz sau rucsacul rosu Kido, pretios si sofisticat de cele doua fermoare si manerul mic care iti permite sa-l transporti manual, la fel ca pe un clutch.

Acestea fiind spuse, rucsacul este intr-adevar partenerul ideal care combina impecabil toate outfit-urile noastre! Si asta pentru ca, indiferent de ocazie, exista un rucsac pentru orice femeie. Nu ignora pentru urmatorul sezon acest accesoriu pretios si indispensabil. Cel mai important este sa gasesti unul perfect, cel care ti se potriveste cel mai bine. Poti incepe prin a accesa site-ul magazinului myOwn.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton