(P) Rochii de banchet originale și de creație

 Sava Elisabeta
.

Balul bobocilor, banchetul sau balul de absolvire se apropie și vrei să ai ocazia să arăți mai frumoasă și mai elegantă ca oricând? Produsele de pe piață ți se par banale, fără clasă și din materiale de slabă calitate? O persoană deosebită, așa cum ești tu, are nevoie de o rochie unică și originală? Atunci soluția specială pentru tine este confecționarea unei rochii de banchet pe comandă la atelierul de creație Picasso.

Pentru evenimente speciale, așa cum sunt balurile, banchetele, petrecerile de majorat, rochia alesă trebuie să fie unică, așa cum este și acest moment din viața ta. Astfel de evenimente sunt ocazia perfectă pentru a arăta că ești o tânără cu personalitate, care știe să iasă din tipare și este nonconformistă în cel mai frumos mod cu putință.

Dacă vrei să fii o persoană rafinată, elegantă și cu clasă și îți dorești cea mai remarcată prezență de la eveniment, alege să porți o rochie de bal de creație, pe comandă, unică și prețioasă. La Atelierul de creație vestimentară Picasso vei  găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza o ținută aparte, impresionantă. Alegând materialele, accesoriile și designer-ul  vestimentar de aici vei avea o țintă ce nu va trece niciodată neobservată. Numeroase țesături naturale, imprimeuri speciale, materiale unice de la branduri italiene, un designer cu renume internațional, cusături manuale, toate acestea pot fi alese pentru a avea cea mai reușită rochie de bal dintre toate cele prezente la petrecere. Pentru a strălucii și tu la orice eveniment alege atelierul de croitorie Picasso, alege rochii de bal rafinamente și cu clasă.

De ce să alegi o rochie de creație pentru primul bal important din viața ta?

  • Rochia ta de bal trebuie să fie unică și originală, așa cum ești și tu.

Căutarea unei rochii speciale, care să întrunească toate calitățile de care ai nevoie pentru a te mulțumi este dificilă și rezultatele sunt de cele mai multe ori un compromis. O rochie de bal  de o culoare deosebită, care să te avantajeze, care să îți pună în evidență calitățile și să îți ascundă defectele, care să ți se potrivească perfect, nu poate fi găsită ușor. Singura rochie ce poate să întrunească toate aceste calități este doar aceea făcută pe comandă la un atelier care, eventual, dispune și de un magazin de materiale și accesorii pentru croitorie.

  • Pentru a arăta cât mai bine, rochia ta de bal trebuie să fie exact pe măsura ta.

Cu greu puteți găsi în comerț o rochie care să vi se potrivească perfect. Ba te ține pe undeva, ba face o cută inestetică exact într-un loc în care se vede cel mai bine, ba te strânge, ba te face prea grasă.  Puține fete au o siluetă perfectă, care să le permită să poarte aproape orice model de rochie. Cele mai multe dintre noi avem mici  particularități ale siluetei de care ne stânjenim uneori sau nu ne place să le expunem.

O rochie de bal pe comandă vă poate scăpa de aceste probleme și inconveniente. Designer-ul vă poate ajuta atât în alegerea materialului potrivit, cât și în alegerea modelului care vă avantajează. În plus, această rochie fiind făcută special pentru voi, nu veți avea niciodată problema cu nu este măsura potrivită. Croitoreasa va ști să scoată tot ce este mai bun din material, pentru a pune în evidență calitățile siluetei și a ascunde defectele.

  • Alegeți o rochie dintr-un material special, care să fie adecvată momentului și importanței lui.

O rochie de bal trebuie să aibă ceva aparte, să fie dintr-un material special, să aibă o culoare deosebită sau o strălucire discretă de metal prețios. Dantelă, mătase, catifea, tull, satin, tafta, organza, șifon orice material de calitate, o broderie sau un amestec de materiale deosebite sunt toate alegeri potrivite pentru confecționarea unei rochii de bal deosebite

Nu uitați că cele mai prețioase și unice materiale pe care le puteți folosi se găsesc cu  generozitate în Magazinul de țesături Picasso.

  • O rochie de bal reușită are nevoie întotdeauna de accesorii de calitate și potrivite.

 Astfel de  accesorii pentru rochii deosebite puteți găsi în magazinul de țesături și accesorii. Folosirea unor cusături și accesorii potrivit poate înfrumuseța și înnobila o ținută de gală.

Dacă veniți cu ideile, schițele și pozele modelelor de rochii de bal pe care le doriți, designer-ul atelierului Picasso vă poate ajuta să obțineți o rochie cât mai asemănătoare și cât mai potrivită pentru gusturile proprii. Din magazinul de țesături și de accesorii de croitorie aveți o multitudine de variante de alegere. Consilierii și designer-ul magazinului vă pot oferi sfaturi și recomandări pentru a face cea mai potrivită alegere.

Feminine și senzuale, delicate și maiestuoase, vaporoase și suave, rochiile de bal creație unică satisfac gusturile și pretențiile celor mai exigente domnișoare. Din materiale unice, cu broderie în culori sau simplă, colorate, uni, cu flori sau print special, în linii simple sau mulate, cu volane sau cu falduri ample, cu tăieturi sau decupaje speciale, la Croitoria Picasso veți avea cele mai frumoase rochii de bal din București.

Apelând la atelierul de creație vestimentară Picasso, rochia de bal va arăta așa cum ți-ai dorit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton