(P) Rochia de seara – cum o alegi pentru a se potrivi perfect evenimentului?

 Sandu Iuliana
.

Alegerea unei rochii de seara este, de cele mai multe ori, o alegere grea care necesită mai mult timp de gândire și research. Pentru a găsi modelul perfect trebuie să ții cont de mai multe aspecte precum: textura și materialul, culoarea, croiala potrivită pentru eveniment etc.

Elitemariaj.ro propune o gamă de rochii de seara speciale, croite din materiale de calitate superioară, pentru toate categoriile de vârstă și pentru orice tip de siluetă. Elegante și prețioase, rochiile Elitemariaj se motrivesc oricărui eveniment special din viața ta.

În plus, asemeni oricărui alt articol vestimentar, rochiile de seară trebuie să fie potrivite personalității, dar și vârstei celei care o poartă.

Cu toate acestea, rochiile de seară sunt un must have în garderoba oricărei femei, așa că trebuie să te asiguri că ai măcar o astfel de rochie pe care să o poți purta la evenimente speciale precum o aniversare, o nuntă, sau un alt eveniment.

Unul dintre cele mai importante criterii: croiala

Deși moda se schimbă, în ceea ce privește croiurile rochiilor de seară lucrurile nu stau foarte diferit de la an la an. Dacă ai o siluetă subțire pe care vrei să o pui în valoare, poți alege o rochie sirenă. Fiindcă are o croială spectaculoasă, nu va fi nevoie să te chinui prea mult cu accesorizarea, mai ales dacă optezi pentru un material prețios cu inserții de auriu, cu voal sau cu pliuri.

În schimb, dacă vrei să arăți ca o prințesă fără a pune în evidență zona abdomenului, poți opta pentru o rochie de seară într-o croială de prințesă. Alege totuși să ai talia marcată pentru că te va ajuta să pari mai suplă.

Poartă rochii de seară scrute sau cu spatele gol doar dacă ești convinsă că acestea sunt puncte forte pentru felul în care arăți. Nu uita că cel mai important este să alegi croiala perfectă pentru tipul tău de corp și de siluetă.

Elite Mariaj, unul dintre cele mai renumite branduri de rochii de seară din România propune o gamă variată de rochii de calitate, din colecții internaționale, de unde poți alege piesa perfectă pentru următorul tău eveniment!

Cum alegi culoarea potrivită pentru rochia de seară

Culorile puternice pot face diferența atunci când vorbim despre rochii de seară, dedicate evenimentelor speciale. Cu toate acestea, dacă vrei să păstrezi o ținută safe și să nu pierzi prea mult timp cu alegerea culorii, poți opta pentru o ținută all black pe care să o accesorizezi cu sandale prețioase, argintii sau aurii.

Totodată, roșul poate fi o alegere foarte bună pentru un eveniment de seară. Poți opta pentru o rochie lungă roșie cu dantelă sau voal. Ținutele all red sunt o alegere sigură și de efect pentru evenimentele de seară.

Nu uita să adaptezi ținuta pentru evenimentul la care participi!

Oricât de bine ai arăta în rochia pe care ai ales-o, nu uita că este extrem de important să îți adaptezi ținuta pentru evenimentul la care iei parte. Vei putea participa la o nuntă relaxată la piscină într-o rochie scurtă, dintr-un material fluid. Pe când o nuntă la restaurant va presupune o ținută ceva mai prețioasă, o rochie de prințesă sau sirenă, dintr-un material cu inserții sau cu aplicații din voal.

În plus, nu uita de statutul pe care îl ai la evenimentul la care vei participa. Rochia de seară aleasă trebuie să fie potrivită atât evenimentului, cât și rolului tău în cadrul evenimentului.

Acestor criterii li se adaugă accesorizarea, o parte extrem de importantă în construirea unei ținute. Nu uita că o accesorizare greșită poate ruina o ținută, așa că nu exagera cu bijuteriile. În plus, coafura aleasă trebuie să fie potrivită croielii rochiei – o rochie cu spatele gol va presupune părul strâns într-un coc, pe când o rochie de prințesă poate arăta perfect cu bucle lejere. Ține cont de faptul că less is more și că o accesorizare mult prea complexă s-ar putea să fie greu de controlat.

Alege-ți rochia potrivită gustului tău de pe www.elitemariaj.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton