(P) Ondulatoare profesionale - coafuri perfecte pentru ocazii speciale

 Sava Elisabeta
.

Ocaziile speciale necesită și o coafură deosebită, memorabilă. Din acest motiv, îți este de mare ajutor un ondulator professional, care îți garantează coafura dorită. Îți prezentăm, în continuare, câteva ondulatare profesionale din care poți alege.

Atunci când participi la un eveniment deosebit, coafura este unul dintre aspectele de bază pentru un look desăvârșit. Pentru că nu ai întotdeauna timp să mergi la salon, un produs pe care-l poți utiliza acasă îți poate fi de mare ajutor. Te întrebi de ce fel de ondulatoare profesionale ai nevoie? Iată o mulțime de variante între care cu siguranță vei descoperi produsul potrivit.

  1. Ondulatorul conic pentru călătorii – Babyliss PRO BabyCurl Mini

Acest ondulator profesional, în pofida dimensiunilor sale reduse, este extrem de eficient și te ajută să te bucuri de coafura perfectă. Este ideal pentru călătorii, pe bază de plăci ceramice, cu tehnologie Nano Titaniu; ajută la manevrare rapidă grație indicatorului lumins, încălzire constantă datorită unui control al temperaturii și recuperare rapidă. Are un aspect mai larg aproape de mâner, pentru a te ajuta să realizezi bucle lejere, iar porțiunea îngustă este utilă pentru răsuciri strânse.

  1. Ondulatorul spiral cu turmalină – Babyliss BaByliss Pro Press&Curl 25 mm

Ondulatorul profesional spiralat cu sistem exclusiv de presare are suprafața de turmalină și dispune de un sistem exclusiv de presare, oferind 3 surse de căldură pentru bucle 3D. Temperatura maximă pe care o atinge este 180 grade și este dotat cu un mâner învelit în cauciuc. Vârful său este rece.

  1. Ondulatorul de păr conic – Babyliss BaByliss PRO 32-19 mm

Acest produs este dotat cu o tehnologie ceramică-turmalină, fiind destinat atât saloanelor profesionale, cât și folosirii acasă. Află că turmalina este un amestec de cristale care generează ioni negativi prin încălzire; ca urmare a acestor ioni efectul antistatic este garantat. În plus, cuticulele părului sunt închise și acesta devine mai moale și mai strălucitor. Alte caracteristici remarcabile ale ondulatorului: 25 de poziții, capete termoizolate, suport încorporat de protecție, oprire automată după 72 de minute.

  1. Ondulatorul conic cu ulei de argan – Diva Professional Argan Wand 45-22 mm

Acest ondulator profesional are bagheta infuzată cu ulei de argan, pentru un păr strălucitor și fin. Încălzirea sa are loc instant și ajunge la orice temperatură în doar câteva secunde. Pentru a fi manevrată cu ușurință, vârful baghetei nu se încălzește; restul baghetei are o încălzire uniformă ce ajută la crearea unor bucle definite și perfecte. Dacă nu este folosit se oprește automat într-o oră. Nu în ultimul rând, este prevăzut cu protecție din silicon pentru căldură și mănușă protectoare.

  1. Ondulatorul multifuncțional – Babyliss BaByliss PRO

Ondulatorul multifuncțional Babyliss PRO dispune de un sistem de încălzire fabricat din ceramică avansată care recuperează căldura instant pentru a menține temperatura corectă pe durata utilizării. Tehnologia prin care se diferențiază de alte produse similar este titaniu-turmalină și sol-gel; are temperatură controlabilă, iar tubul conic care se încălzește are înveliș din titaniu-turmalină. Capătul este izolat, iar ghidajul este din silicon pentru un control perfect al șuvițelor.

Fiecare dintre produsele pe care ți le-am prezentat dispune de caracteristici speciale, care te ajută să obții coafura perfectă. Suntem curioși: care ondulator profesional este preferatul tău și ce coafură îți dorești?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton