(P) ‘’O mie și una de nopți’’ în parfumul tău

 advertising.ringier
.

Există ceva luxos legat de esențele și parfumurile arăbești, poate datorită esențelor de calitate, poate datorită poveștilor despre lumea lor exotică și plină de pasiune, poate ingredientele folosite de fiecare dată pentru crearea lor sau poate datorită design-ului extrem de atrăgător al sticluțelor. Pe scurt, toate aceste parfumuri arăbești ne permit să testăm arome noi, misterioase, care să evidențieze clar feminitatea și senzualitatea. Însă, nu doar doamnele și domnișoarele pot ieși în evidență cu ajutorul acestor parfumuri, ci și domnii, căci există o gamă foarte diversificată de arome și esențe, de unde fiecare poate să aleagă ceea ce se potrivește personalității sale.

În cele ce urmează, vei afla care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să începi să folosești sau să oferi parfumuri arăbești:

  1. Produse de cea mai bună calitate

Parfumurile orientale sunt create doar din ingrediente deosebite, specifice Arabiei, rezultatul fiind un parfum unic, senzual, ce învăluie în mister pe oricine îl poartă. Totuși, trebuie să se găsească acel model potrivit și să se folosească cu grijă, căci anumite arome ale acestor parfumuri orientale nu sunt potrivite pentru orice ocazie sau moment al zilei.

Arome diverse

Baza acestor parfumuri arăbești este aproximativ aceeași, mai exact o combinație de mosc, ambră și oud, alte condimente și esente sunt amestecate cu aceasta pentru a crea parfumuri unice.

Astfel, aromele orientale fresh, florale sau citrice sunt potrivite tuturor celor care poartă ținute office sau casual, iar cele cu o notă lemnoasă, condimentată sunt potrivite ținutelor elegante, provocatoare, de seară.

 Acele arome orientale puternice, condimentate, dulci, în care ingredientul principal este lemnul  de agar, sunt potrivite pentru sezonul rece și sunt suficiente câteva picături în zonele cu puls. 

Aromele proaspete, florale,cu ulei de trandafir, iasomie, sunt ideale pentru sezonul cald sau pot fi utilizate și combinate cu arome, (metoda stratificarii), pentru a crea propria combinație ideală pentru iarnă.

2. Cadoul ideal

Cu siguranță foarte mulți oameni au auzit despre aceste parfumuri arăbești, dar fie nu au avut ocazia, fie nu au îndrăznit să își cumpere. De aceea, o aniversare sau o ocazie specială poate fi momentul ideal pentru a face cuiva un cadou cu totul deosebit, extravagant. 

Nu este deloc dificil să alegi un astfel de parfum, fie pentru tine, fie pentru altcineva, căci fiecare produs în parte are specificate esentele utilizate. Pe scurt, nu este deloc dificil să oferi cadoul perfect oricui, căci, toată lumea și femeile, în special, nu ies niciodată pe ușă fără a se parfuma. Și cu aceste parfumuri arăbești, nu trebuie să ducă grija reîmprospătării mirosului, căci acestea persistă pe piele foarte mult timp.

Pe lângă faptul că fiecare aromă este unică, mai există și alte atuuri ale acestora, și anume, acela că aromele sunt comercializate în interiorul unor sticluțe cu adevărat atrăgătoare și deosebite sau în cadrul unor seturi ce pot fi cadoul ideal pentru sărbătorile de iarnă.

Design-ul deosebit, prețul accesibil, aromele feminine, masculine sau unisex, unice și intense, ce combină într-un mod ideal tradițiile orientale, fac din aceste produse alegerea ideală pentru oricine își dorește un parfum de calitate, cu care să iese în evidență oriunde se află.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton