(P) Nu uita de elegantele sandale la ținuta de sărbători

 Sava Elisabeta
.

Ținutele pentru petrecerile de sărbători sunt o ocazie de a etala bun gust, iar femeile știu asta. În general, se simt ca și când ar trebui să treacă un test și din mulțimea de invitate să se facă remarcate. Este și o ocazie plăcută, festivă, poate chiar tematică, deci pretențiile despre ținută sunt destul de mari. Și nu numai despre ținute, întrucât o rochie bine aleasă poate fi totuși o imagine fadă când nu există o accesorizare corectă. Iar despre încălțăminte se știe clar că și aceasta joacă un rol foarte important.

Iarna nu porți doar cizme, botine sau ghete. În cadre festive poți la fel de bine să etalezi sandale și să alegi un dres suficient de gros încât să te facă să te simți bine, dar și protejată de temperaturile ceva mai scăzute. Ține cont că la ora actuală tipurile de dresuri sunt atât de variate, încât poți alege cei fără linie cusută, deci pentru pantofi decupați în vârf dresul purtat nu va fi vizibil – este valabil și pentru cazul în care se poartă sandale.

Desigur, vei putea opta pentru acestea la petreceri de interior și mai ales acolo unde ești gazdă, căci nu poți veni cu încălțăminte de schimb la tine.

Moda de a purta sandale iarna nu este una de actualitate, căci în trecut s-a mai remarcat o astfel de nebunie. Marii designeri propuneau defilări cu ținute de iarnă, sandale și ciorapi diverși. Ceea ce părea atunci șocant a fost adoptat ulterior ca fiind o normalitate. Trebuie însă să existe o armonie de culori și texturi între rochia prețioasă și tipul de sandale.

Sandale pe care să le asortezi ținutelor de Revelion

Cum șirul de petreceri de sărbători te va provoca să fii versatilă, ai putea dori să încerci sandalele Avarca asortate la diverse rochii. Acestea se găsesc chiar și în sezonul rece disponibile la  sandale-avarca.ro fiind chiar acel stil original din Spania, Menorca mai exact. Sunt din piele, rezistente și au făcut furori vara trecută. Au un stil plăcut și ușor de integrat, astfel că ai cele mai multe șanse să le porți și sezonul următor. Dar până atunci iată că și în alte momente și alte sezoane se fac utile.

Din categoria de sandale cu talpa plata recomandate sunt modelele mai sofisticate pentru a nu fi o apariție fadă. Oarecum pentru a compensa cu lipsa tocului poți alege varianta de sandale strălucitoare, cu glitter. La polul opus cele simple, dar tot din piele naturală, îți vor permite să alegi o rochie ceva mai complexă la partea de design. Spre exemplu sandalele Avarca albe pot fi o completare pentru o rochie albă de asemenea și cu siguranță știi deja că încălțămintea albă este în vogă.

Nici cele argintii nu se exclud, ba chiar fiind potrivite pentru cadre în care dresscode-ul este legat de eleganţă.

Recomandări

Atenție la ce tip de sandale alegi, întrucât unele modele precum cele de inspirație stil roman, înalte pe picior sunt summer look și prea greu le poți introduce la ținute elegante de petrecere – poate doar acolo unde există o temă a bal mascatului. Sunt preferate îndeosebi cele cu împletituri, sofisticate, ce pot fi mixate la rochii și haine de blană.

De asemenea, poți alege acele sandale cu minimum de decupaje sau cu barete ce îmbracă piciorul, dar acoperă zona de degete. Le poți asorta cu rochii de tip A, mai lungi sau mai scurte. Iar un stil atemporal să spunem se leagă și de această dată de acele sandale negre, simpliste, cu baretă de închidere la gleznă și doar o alta peste zona degetelor. Sunt în simplitatea lor atât de elegante și sofisticate, încât cer atât de multă grație pentru a fi purtate.

Reține

Ținuta de Revelion merită să fie spectaculoasă, însă nu este numai despre pantofi cu toc înalt sau cizme, despre rochii paietate și corsete în care cu greu te poți mișca. Trebuie să te simți bine și mai ales trebuie să fie ceva pe gustul tău. Reinventează un stil, rescrie o regulă a clasicului despre acest gen de ținute și pe cât de îndrăzneață te consideri alege să porți sandale asociate cu rochia potrivită. Nu ai să regreți un astfel de mix.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton