(P) Moda la birou iarna: 6 ţinute cu cămăși practice și elegante

 Sava Elisabeta
.

Trebuie să recunoaștem că temperaturile scăzute reprezintă o adevărată provocare pentru noi atunci când compunem outfiturile pentru birou. Acum suntem obligate să mai luăm în calcul un factor atunci când ne îmbrăcăm, pe lângă stilul personal și compatibilitatea cu normele vestimentare ale jobului: confortul în fața frigului.

La prima vedere, ar părea că cea mai bună soluție constă în a înlocui cămășile noastre preferate cu pulovere groase. Nu e însă cazul: poți opta în continuare pentru aceste itemuri elegante, atât timp cât ții cont și de caracterul practic al ținutei. Îți recomandăm mai jos 6 outfituri cu cămăși care răspund tuturor acestor provocări!

6 ținute cu cămăși pentru un stil office de iarnă fabulos

Cămașa continuă să fie piesa de rezistență a  garderobei pentru birou și în sezonul rece, iar azi îți arătăm cum să o porți în outfituri care se dovedesc confortabile și totodată incredibil de stylish. Cheia este să mizezi pe articole călduroase, dar care se dovedesc în același timp elegante și care răspund provocărilor ultimelor tendințe.

Vei găsi cele mai frumoase cămăși de damă pe dasha.ro! Pornește de la ele și alcătuiește ținutele cu care vei contracara toate problemele sezonului rece.

Cămașă albă + fustă creion + jachetă

 

Cămașa albă e vedeta absolută a outfiturilor noastre de birou. Asortează cu o fustă cu creion scoasă din anonimat de detalii pline de creativitate și completează cu o jachetă de piele îmblănită, mai lungă, precum cea purtată de modelul din imagine. De asemenea, poți apela și la o parka sau la un palton de lână. Definește ținuta cu botine albe cu toc mic, comod.

Cămașa apretată + mom jeans + palton statement

Cheia de a aduce laolaltă articole vestimentare aparent banale, la birou, este să mizezi pe detalii care le scot din anonimat. Să porți o cămașă, blugi lejeri și palton la job poate părea un vis al confortului, dar va deveni și un artificiu genial de stil dacă le asortezi un palton statement. Ne place de asemenea jocul cromatic în jurul tonurilor de albastru realizat în acest outfit. Completează cu botine sau cu pantofi cu toc, dacă te deplasezi cu mașina personală la serviciu.

 

Că tot am discutat despre albastru, uite cât de bine s-ar încadra cămașa de mai jos în acest model de ținută!

Bluza gri cu imprimeu colorat Ecaterina

Cămașă cu fundă și volane + sacou + pantaloni office

Scoate la înaintare cea mai elegantă cămașă din dulapul tău și folosește-o într-un outfit care rămâne la fel de practic precum cele de mai sus. Cămașa cu fundă și volane ar putea părea prea pretențioasă atunci când e asociată cu o fustă, de exemplu, dar devine confortabilă când e combinată cu pantaloni office lejeri, cu talie înaltă, și un sacou masculin. Abordează printuri diferite, dar care să aibă un fond cromatic comun, și finisează cu un palton din lână moale.

 

Modelul cu dungi și volane de mai jos se potrivește de minune într-un outfit de acest tip!

Bluza multicolora cu volanase Otilia

Cămașa în culori tari + blugi negri + palton animal print

Ținuta de mai jos va fi cea mai fabuloasă expresie a confortului în spațiul office. Pornește de la cea mai colorată și mai veselă cămașă din dressing-ul tău, cea care poate să aprindă spiritul înghețat al iernii. Continuă cu o pereche de blugi negri, care să susțină cromatic nuanța puternică a cămășii. Ținuta e adusă la desăvârșire cu ajutorul paltonului animal print, una dintre vedetele modei actuale: uite cât de bine se potrivește cu portocaliul cămășii! Poți completa cu botine fără toc sau chiar cu ghete.

 

Adaugă și buline în combinație, pentru un stil de zile mari!

Bluza oranj cu buline Sara

Cămașa cu print + fustă plisată + cojoc de lână

Aducem acum în centrul atenției una dintre cele mai sofisticate ținute cu cămăși din garderoba ta. Începem cu o fustă plisată, care poate sau nu să fie asimetrică, ca în modelul de mai jos. Apelează la nuanțe profunde, de iarnă, precum acest verde închis, rafinat. Completează cu o cămașă cu print elegant care să respecte aceeași tonalitate ca în restul outfitului. Ținuta va deveni practică grație cojocelului de lână, care te protejează de temperaturile scăzute. Botinele sau cizmele înalte sunt cel mai potrivit accesoriu!

Nu pierde ocazia de a include într-o astfel de ținută o cămașă cu picățele, în tonuri de galben. Renunță la verde și adoptă accente de muștar în restul ținutei!

Bluza galben mustar cu picatele negre si volanase Penelopa

Cămașa aurie + fustă mini violet + geacă de blană

Încheiem oda adusă ținutelor cu cămăși cu cea mai bună interpretare pentru petrecerile de la birou. Se apropie sezonul festiv al sărbătorilor de iarnă și trebuie să incluzi cămășile tale dragi în cel puțin unul dintre aceste outfituri. Alege o cămașă aurie strălucitoare, din lame sau acoperită cu paiete, cu detalii glamour precum funda de la gât. Completează cu o fustă mini mov, în culoarea anului, deoarece se potrivește perfect cu cămașa. O geacă de blană va sublinia perfect scânteia de eleganță pe care o reprezintă acest outfit.

Abia așteptăm să aflăm ce părere ai despre ținutele cu cămăși propuse de noi! Integrează aceste articole vestimentare în outfiturile tale de birou și vei reuși să conturezi asocieri practice, călduroase, ce respectă în continuare dress code-ul obligatoriu la birou! Nu ai cum să dai greș dacă te bazezi pe ajutorul lor!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton