(P) Îngrijirea ideală a părului blond. Cum poți evita ruperea părului în caz de decolorare și balayage

 Dumba Gabriela
.

Doar blondele știu cât de greu este de întreținut părul care trece frecvent prin decolorare, vopsire și balayage. Decolorantul distruge stratul superior al firului de păr și îl face fragil și casant. În anumite situații, atunci când nu sunt folosite produsele potrivite, părul se usucă excesiv și se rupe. LOréal Professionnel Paris are însă soluția pentru toate aceste probleme!

LOréal Professionnel Paris a lansat Serie Expert Metal Detox, după șapte ani de cercetare și nouă patente, un proces revoluționar, care inovează modul clasic de colorare, balayage și decolorare. Noua tehnologie exclude ruperea firului de păr cu până la 87% și ajută la construirea unor rezultate fidele de colorare 100%.

Poate părea greu de crezut, mai cu seamă dacă aveți multiple experiențe eșuate în încercarea de a obține blondul perfect. Însă, după șapte ani de studiu, oamenii de știință de la Universitatea Ioannina, în colaborare cu echipa de cercetare LOreal Professionnel Paris au găsit soluția.

Cât de dăunătoare sunt metalele din firul de păr

Cantitatea de metal prezentă în păr variază, în funcție de calitatea apei prezentă în orașul/țara în care locuim, atât acasă, cât și la salon. Chiar și cea mai curată apă poate avea în compoziția sa o cantitate semnificativă de metale. Motivul pentru care are loc această erodare a apei sunt conductele metalice prin care circulă apa. Spălare după spălare, aceste metale se strâng în interiorul fibrei capilare.

Cu cât porozitatea fibrei este mai mare, cu atât devine mai puternică cantitatea de metale acumulată în firul de păr, din moment ce firul de păr este ca un burete. Această acumulare excesivă de metale nu reprezintă un risc pentru sănătatea noastră.

Cu toate acestea, în timpul procesului de colorare, balayage & decolorare, în contact cu oxidanții, metalele afectează culoarea aplicată pe firul de păr, conducând la rezultate sub așteptările clientei si ale coaforului.

Ce se întâmplă cu părul atunci când este decolorat

În timpul procesului de colorare, balayage și decolorare, metalele din interiorul firului de păr interacționază cu compușii oxidanți din vopsea și cauzează ruperea firului de păr sau colorarea lui într-un mod neuniform.

Cum acționează produsele din gama Serie Expert Metal Detox de la LOréal Professionnel Paris

LOréal Professionnel Paris a găsit soluția pentru toate problemele părului, care apar în urma decolorării, vopsirii frecvente și a balayage-ului. Aceasta vine sub forma unei molecule puternice, care are capacitatea de a neutraliza metalele din interiorul firului de păr.

Este vorba despre glicoamină, care stă la baza produselor folosite de protocolul Metal Detox.

Glicoamina din produsele Serie Expert Metal Detox este suficient de mică încât să penetreze firul de păr și să neutralizeze întreaga cantitate de metal din acesta. Astfel, asigură un proces de colorare, balayage și decolorare de succes, fără păr uscat și casant.

„Este singurul agent activ suficient de puternic care să poată pătrunde și neutraliza metalele din interiorul firului de păr', a spus Charlotte Feltin, Head of LOréal Haircare Laboratories. „Integritatea firului de păr este menținută, iar oxidantul își face treaba cu ușurință'.

Pentru o performanță optimă și eficientă, concentrația de Glicoamină prezentă în etapa de pre-tratament a serviciului Serie Expert Metal Detox este de 10%, cea mai mare concentrație găsită de până acum.

Experții în hairstyling deja sunt cuceriți de gama Serie Expert Metal Detox.

„De când folosesc Metal Detox părul este mult mai rezistent la rupere, 100% mai sănătos, iar culorile sunt mai vibrante și mai rezistente. Atât culorile calde, cât și culorile reci. Este un produs rapid și eficient datorită moleculei de glicoamină, care neutralizează și eliberează  fibra de metale grele din interiorul și exteriorul firului de păr. Astfel, părul rămâne mult mai luminos și sănătos. Metal Detox este un produs rapid ce poate fi aplicat pe toate tipurile de păr.”, spune Maria Maican, trainer Artist LOréal Professionnel Paris, Salon Maria Maican Studio.

Pe de altă parte, Betai Sandor, ambasador LOréal Professionnel Paris, Salon Hair Passion, spune următoarele:

„Metal Detox se axează pe eliminarea metalelor grele din firul de păr, care devin dăunătoare in momentul colorării și decolorării. Ideea principală este că protejează firul de păr, iar acesta devine mult mai sănătos, cu o textură care se apropie de cea naturală. Lejeritatea părului este unul dintre rezultate, urmând ca aceasta să fie ușor de coafat. 

După decolorare părul rămâne foarte sănătos, culoarea este fidelă, nu avem surprize cu suprapigmentări (dacă facem diagnosticul corect și alegem produsele de colorare aferente nivelului de deschidere). Cu siguranță ne ajută în toate procedurile de colorare și mai ales decolorare in salon. Cant wait for it!„.

Cei trei pași din protocolul Serie Expert Metal Detox de la LOréal Professionnel Paris

Gama Metal Detox a fost testată în cadrul a 102 teste instrumentale și peste 1000 de teste VIVO, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare: riscul de rupere a firului de păr scade cu până la 87%*, iar șansa de a obține culoarea dorită este de 100% **.

*Test instrumental: procedura tehnica Spray Pre-tratament + șampon + mască

**Niciun impact negativ asupra deschiderii și absorbției optimizate a culorii părului.

Serie Expert Metal Detox este un proces în trei pași, care are loc în salon:

1. Spray-ul Pre-Tratament

În primă fază, se aplică de la vârfuri și până la rădăcina părului Spray-ul Pre-Tratament, în repetări succesive, de la o distanță de 20 de centimetri față de păr. Se lasă să se usuce înainte de a începe procesul de colorare, balayage sau decolorare.

2. Aplicarea șamponului cremă anti-metale

Pasul doi constă în aplicarea șamponului din gama Serie Expert Metal Detox , care detoxifică întregul păr. Se clătește bine părul ulterior. Se poate aplica de două ori.

3. Crema de îngrijire și masca de protecție

Ultimul pas are rolul de a proteja fibra de depozitarea de noi metale. Se aplică crema de îngrijire timp de un minut, apoi masca de protecție între un minut și 15 minute. Pentru a păstra rezultatele acasă, este foarte importantă întreținerea.

„Mă bucură și mă fascinează preocuparea LOréal pentru sănătatea și calitatea părului. Acesta este și motivul pentru care am decis să lucrez cu produsele LOréal. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă, cam din 1998. 

După prezentarea gamei de produse Metal Detox sunt nerăbdător să o încerc, fiind o gamă complementară filozofiei mele de a colora părul și a obține rezultate de cea mai bună calitate. Mă bucur că a apărut Metal Detox în saloane.„, spune Valentin Nistor, Trainer Artist LOréal Professionnel Paris, Salon La Strada.

Poți continua îngrijirea părului acasă!

Un pas vital pentru client este acela de întreținere și menținere a rezultatului mult visat din salon. Kit-ul de home maintenance de la LOréal Professionnel Paris cuprinde un șampon de curățare anti-metal (fără sulfați) și o mască de protecție împotriva depozitării metalelor, care nu doar că protejează părul, ci îi conferă și un parfum delicios de citrice și lemn moscat.

Rutina pentru acasă din gama Serie Expert Metal Detox e ceva ce nu a mai existat până acum!

Șamponul-cremă de curățare din gama Serie Expert Metal Detox deschide ușa către o nouă performanță senzorială cum nu s-a mai văzut. Are o textură densă care creează o cantitate generoasă de spumă, ușor de distribuit pe întreaga suprafață a părului. Formula nu conține sulfat și poate fi folosită cu ușurință pentru serviciul de colorare, balayage și decolorare, pentru o neutralizare cu succes a metalelor din păr.

Masca de protecție din gama Serie Expert Metal Detox are o compoziție cremoasă, ușoară, care pătrunde cu ușurință în interiorul firelor de păr. Această mască reduce nivelul de porozitate și protejează părul de depunerea unor noi particule de metale.

Parfumul acestor produse reprezintă o experiență veritabilă profesionistă. Conține în formula sa o cantitate de citrice combinată cu o notă de bază distinctă din lemn moscat. Această formulă a fost dezvoltată de Frederique Terranovan, specialist din industria profesionistă a parfumeriei.

„Pare o inovație uimitoare pe care abia așteapt să o încerc. Ne-am obșinuit ca LOréal Professionnel să fie cu un pas înaintea tuturor, să avem produse ce pot să ne ușureze muncă în salon și să avem rezultate mai bune cu ajutorul produsului potrivit.”, ne spune Darius Mureșan, trainer Artist LOréal Professionnel Paris, Salon Hairitage.

Și Petre Pana, trainer Artist LOréal Professionnel Paris, Salon Petre Pana Studio, este încântat de noua gamă: „Abia aștept să lucrez cu această ultimă inovație Metal Detox!Cu siguranță prin neutralizarea metalelor din interiorul firului de păr, refacerea șuvițelor şi revenirea pentru serviciul de balayage sau alte servicii de decolorare, riscul ruperii părului este foarte mult redus (87%), iar culorile vor fi mult mai fidele!”.

Descoperă mai multe despre gama Serie Expert Metal Detox pe site-ul oficial LOréal.









Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton