(P) Ghid pentru bărbați: 4 modele de pantaloni scurți și cum să le porți

 advertising.ringier
.

Pantalonii scurți se numără printre articolele vestimentare preferate ale tuturor bărbaților și sunt esențiale în garderoba lor. Cu toate acestea, fiecare bărbat se întreabă, cu siguranță, cum să poarte pantalonii scurți pentru a avea ținute cât mai cool, în funcție de evenimentele din viața de zi cu zi. O altă întrebare des întâlnită în rândul bărbaților este dacă pantalonii scurți sunt un perfect match pentru cămăși. În cele ce urmează îți vom prezenta un scurt ghid pentru bărbați cu câteva modele de pantaloni scurți și cum se asortează aceștia în ținutele trendurilor masculine! 

Pantaloni scurți și cămașă, pentru un look sofisticat 

Dacă cineva ți-a spus vreodată că o cămașă și o pereche de pantaloni scurți nu se potrivesc într-o ținută, atunci va trebui să mergi să-i arăți cum să facă asta, pentru ca aceste articole vestimentare arată foarte cool împreună! Poți combina o cămașă cu o pereche de pantaloni scurți în mai multe moduri: fie o poți purta băgată în pantaloni, asortând o curea acestora, fie o poți suprapune peste un tricou, pentru un look mai casual sau street style. Completează ținuta cu perechea ta preferată de adidași pentru bărbați sau cu o pereche de pantofi, în cazul în care optezi pentru o cămașă elegantă și pantaloni scurți de costum. 

Pantaloni scurți și tricou, pentru un look complet casual 

Pantalonii scurți în combinație cu tricouri simple sunt o ținută complet clasică și la îndemână, în cazul în care nu ai idee ce să porți cu pantalonii scurți. Poți opta pentru un tricou casual în V sau un tricou polo, iar look-ul tău va fi unul complet cool și relaxat. O pereche de sneakers pot fi o alegere excelentă pentru orice ocazie, indiferent că petreci o zi cu prietenii sau te îndrepți spre mall. Tricoul și pantalonii scurți sunt și ținuta perfectă pentru o zi la plajă, așă că poți să-ți cumperi chiar acum perechea de pantaloni scurți preferată pentru sezonul cald! 

Pantaloni scurți și pantofi, o combinație ideală 

Așa cum am menționat anterior, ținuta și ocazia sunt cele care determină alegerea tipului de încălțăminte pentru pantalonii scurți. În funcție de activitățile pe care le ai, poți opta fie pentru pantofi tip loafers, pentru sneakers și adidași, sau chiar pentru o pereche de șlapi, dacă te îndrepți către plajă! Trucul este să găsești perechea de pantofi potrivită pentru stilul pantalonilor pe care îi porți, stiluri despre care îți vom vorbi în cele ce urmează. 

Tipuri de pantaloni scurți în funcție de coeficientul de stil 

Pantaloni scurți de trening

Cum să arăți la modă și să te simți confortabil? Alege o pereche de pantaloni scurți de trening, pe care să-i porți în zilele casual. Aceștia au un stil comod și relaxat și îi poți completa cu un tricou și o pereche de pantofi sport, pentru a finaliza look-ul. Pantalonii scurți de trening sunt cea mai recentă tendință a îmbrăcămintei atletice, datorită aspectului și croielii lor. 

Pantaloni scurți din denim, casual și trendy 

Denimul este un must have pentru garderoba tuturor bărbaților și femeilor, deopotrivă, așa că poți opta oricând pentru o pereche de pantaloni scurți de jeans casual și la modă. Chiar dacă nu constituie articolul perfect pentru orice ocazie, sunt ideali pentru orice ieșire casual în oraș. Cureaua potrivită și perechea de încălțări pot face orice bărbat să arate stilat într-o pereche de pantaloni scurți din denim. Să nu mai vorbim despre modelele de jeans scurți rupți, care ocupă un loc de top în tendințe! 

Pantaloni scurți tip cargo, fashion și masculini 

Pantalonii scurți în sine își au originile din armată, iar modelele de pantaloni scurți cargo sunt cel mai bun exemplu al acestei tendințe și a modului în care au evoluat până în prezent. Buzunarele laterale și stilul relaxat sunt avantajele acestor pantaloni scurți, care pot fi extrem de practici și versatili. Mai mult decât atât, tonurile de kaki și-au făcut din nou apariția în scena modei, așa că poți investi cu încredere într-o astfel de pereche de pantaloni scurți! 

Pantaloni scurți chino, întotdeauna eleganți 

Cei mai moderni și mai trendy dintre toate perechile de pantaloni scurți pentru bărbați enumerate sunt, cu siguranță, pantalonii scurți chino. Aceștia sunt deopotrivă confortabili și arată senzațional pentru majoritatea ocaziilor. Poți să asortezi pantalonii scurți chino cu o cămașă cu dungi sau una simplă, pe care le poți băga în pantaloni dacă vrei să obții un look mai formal. Așa cum am mai menționat, o pereche de pantaloni scurți și o cămașă sunt întotdeauna o idee bună, iar acest model de pantaloni este cel mai bun exemplu! Asortează ținuta cu o pereche de loafers și o curea în aceleași tonuri, pentru un plus de efect. 

Așadar, nu te gândi prea mult la cum să porți o pereche de pantaloni scurți, pentru că sunt la fel de simplu de purtat ca oricare altă piesă vestimentară. Continuă să experimentezi diferite tipuri de pantaloni scurți și ține cont de sugestiile noastre în ceea ce privește asortarea acestora! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton