(P) Dermopigmentarea: artă sau viziune? Exigență în execuție

 Pirvu Cristina
.

Încă din vremea când urmam cursurile Facultății de Ştiințe Economice, am cochetat cu domeniul înfru-musețării, însă, după terminarea acestora, lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade. Am lăsat deoparte domeniul economic și m-am axat pe domeniul Beauty.

Așa am devenit cosmetician și mai apoi dermopigmentist, tânăr antreprenor care a ajuns să-și vadă un vis îndeplinit: propriul salon de înfrumusețare. Exigenţa în execuție este principiul care stă la baza profesiei mele și gândul cu care întâmpin fiecare clientă care îmi trece pragul cabinetului, încrezătoare sau temătoare. V-ați întrebat dacă există dermopigmentist care să nu se fi întâlnit cu situații speciale, în care să-și pună semne de întrebare despre un anumit caz?

Dermopigmentarea: artă sau viziune? Exigență în execuțieDermopigmentarea: artă sau viziune? Exigență în execuție

Puțin probabil. Așa am ajuns și eu la dorința de a performa, de a investi, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în acest domeniu. Această sete de informație m-a împins să particip la cursuri în străinătate, unde am avut ocazia să cunosc cei mai mari traineri internaționali. Odată cu acumularea de informații, și standardele mele în execuția procedurilor de dermopigmentare au crescut.

Viața de dermopigmentist este frumoasă pentru că iubesc ceea ce fac, iar acest lucru se reflectă și asupra lucrărilor mele, în special atunci când munca mea este apreciată și clientele sunt mulțumite. Atunci simt cea mai mare răsplată. Odată ce acumulezi tot mai multe informații, începe să se facă lumină.

Lumina de care ai nevoie pentru a avea încrederea și siguranța că lucrările tale sunt făcute într-un mod profesionist. Sursa mea de inspirație este pasiunea pentru frumos. Această pasiune mă face să evidențiez frumusețea fiecarei cliente. Vreau să cred că meticulozitatea, răbdarea și empatia sunt calitățile care mă recomandă să fiu un bun dermopigmentist. Datorită acestui lucru, am pus și bazele unei şcoli de dermopigmentare, pentru a putea împărtăși experiența și cunoștințele mele și altor persoane iubitoare de artă și frumos.
Urmează-ți visul, chiar dacă e nevoie de timp pentru a deveni realitate!

Andreea Petrescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton