(P) Declară-ți dragostea și primești o surpriză parfumată de la Cartier!

 Cristescu Catalina
.

Vino în perioada 1-15 februarie 2018 la standul Cartier din Sephora Mall Vitan și declară-ți dragostea… high tech! Declarația este sub forma unui Gif pe care întâi îl primești pe e-mail, apoi dacă îl postezi pe pagina ta de Instagram cu #Dare to Declare și aduni 200 like-uri… Cartier takes care! Adică primești cadou o miniatură a parfumului bărbătesc Déclaration.

Creat în 1998 de parfumierul Jean-Claude Ellena, Déclaration Eau de Toilette a fost parfumul semnătură al unei întregi generații de bărbați. Astăzi, la 20 de ani de la această lansare, Cartier îi oferă lui Déclaration o nouă identitate, o reintepretare stilistică și olfactivă ce subliniază eleganța esenței originale.

Déclaration Parfum, intens condimentat și lemnos, păstrează cedrul ca element principal, iar fațetele sale lemnoase sunt amplificate de senzuale note orientale. Déclaration Parfum – adierea parfumată pe care fiecare femeie vrea să o simtă înaintea unui sărut. Preț: 50 ml, 424 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton