(P) De ce sunt ojele semipermanente Cupio din ce în ce mai îndrăgite

 Sarmaniuc Marina
.

Ojele semipermanente Cupio To Go! sunt din ce în ce mai îndrăgite și utilizate, cucerind atât profesionistele în domeniu, cât și femeile care își realizează manichiura singure, acasă.

De ce? În primul rând, pentru că economisești timp! Da, ai citit bine, ojele Cupio To Go! au o rezistență de până la 4 săptămâni, fără să-și piardă luciul, astel, nu mai ești nevoită să-ți refaci manichiura o dată la 3 zile.

În al 2-lea rând, sunt foarte pigmentate, iar gama de culori variată este pe gustul tuturor. Ai la dispoziție peste 300 de nuanțe, de la culori pastelate, la culori neon sau fluorescente.

Și nu în ultimul rând, pentru că îți oferă diversitate. Poți opta, în permanentă, pentru ceva diferit, în funcție de evenimentele din viața ta, sau, de ce nu, de starea de spirit, astfel, poți alege între o manichiură cu ojă magnetică, metalică, sparkling sau termică.

În portofoliul Cupio găsești două categorii de oje semipermanente :

  1. Oja trifazică (Cupio To go !): se aplică în 3 pași: Base coatculoare și Top coat
  2. Ojele 3 în 1 (monofazice): se aplică într-un singur pas, având în conținut toate cele 3 componente (bază, culoare și top)
    În categoria de oje 3 în 1 vei găsi două subcategorii:
     oja Cupio One Step, cu o formulă ce asigură rezistență crescută în timp (până la 21 zile) și cu un grad mai scăzut al dizolvabilității.
    – oja Cupio Easy off, care asigură ușurința dizolvării la întreținere și o rezistență a manichiurii de până la 10 zile.

 

Ojele le găsești pe Cupio.ro, la secțiunea Oje Permanante-Gel lacuri.

Ce se poartă anul acesta

Fie că-ți place să fii în pas cu ultimele tendințe, fie din pură curiozitate, cu siguranță,  te-ai întrebat care sunt tendințele pe care ni le aduce noul sezon. Ei bine, suntem încântați să te anunțăm că în această vară renunțăm la nuanțele pastel în favoarea celor vii colorate. Nuanțe îndrăznețe de galben, roz fucsia, corail, albastru intens, violet,  portocaliu și verde sunt pregătite să transforme orice ținută într-una veselă care emană optimism, bucurie și energie pozitivă.

Viața este mai roz cu o manichiură, cum altfel, dacă nu roz

Super-starul primăverii este, cu siguranță, rozul. Roz fucsia, roz bombon, roz neon, magenta sunt alegerea ideală dacă îți dorești o manichiură simplă și în același timp, în tendințe.

Obține manichiura ideală în doar 6 pași

 

 Trainerul Cupio, Miruna Isac, ne vine în ajutor cu un mini-tutorial în realizarea unei manichiuri perfecte acasă.

Ai nevoie doar de puțină răbdare. Restul grijilor, le poți lăsa în seama produselor Cupio.

Iată ce trebuie să faci:

  1. Unghia normală se pregătește prin îndepărtarea cuticulei și mătuire cu pila buffer.
  2. Pentru un plus de aderență, opțional, se aplică un strat de Nail bonder. Se usucă la aer 40-60 sec.
  3. Se aplică Base gel lac, se polimerizează 30-60 sec în lampa LED sau 2 min în lampa UV.
  4. Se aplică un strat subțire de ojă semipermanentă, la alegere. Noi am folosit oja Cupio To Go.
  5. Se polimerizează 60 sec în lampa LED sau 2 min în lampa UV.  Se aplică al 2-lea strat de ojă semipermanentă. Se polimerizează 60 sec în lampa LED sau 2 min în lampa UV.
  6. Se aplică Top Coat. Se polimerizează 60 sec în lampa LED sau 2 min în lampa UV. Se degresează cu cleaner.

Pe final, îți oferim câteva mici trucuri' care te vor ajuta la aplicarea corectă a produselor, evitând, astfel, exfolierea ojei.

– îndepărtează luciul unghiei naturale prin mătuirea cu o pilă de carton fină sau cu o pilă buffer. Dacă luciul nu este suficient îndepărtat, suprafața unghiei nu va asigura aderența necesară, dacă pilim unghia în exces și îndepărtăm prea mult din stratul kerationos, aderența se pierde.
– îndepărtează orice urmă de praf cu peria sau cu un pad îmbibat în cleaner.
– solutiile de pregătire îți aduc numai beneficii: Nail prep-ul elimină excesul de apă din unghie, Nail bonder-ul conferă o aderență mai bună a produsului la unghia naturală.
– evită atingerea cuticulei cu produs.
– aplică fiecare strat de produs uniform și insită bine la vârfurile unghiilor.
– aplică ojele colorate în strat subțire în cazul culorilor saturate.

 

Asta e tot? Da! A fost mai simplu decât credeai! Acum poți să te mândrești că ai realizat ai o manichiură profesională, rezistentă și intens pigmentată chiar la tine acasă.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton