(P) De ce sa iti faci manichiura cu oja semipermanenta?

 Sava Elisabeta
.

Cartea de vizita a unei femeie este o manichiura impecabila, de aceea trendurile vin si pleaca, insa niste unghii ingrijite vor fi intotdeauna un MUST HAVE indiferent de sezon. Pentru fiecare dintre noi, timpul este limitat, iar vizita la salon a devenit un lux. De ce sa faci o vizita manichiuristei la cateva zile, cand poti face asta chiar la 3-4 saptamani? Acelasi lucru este valabil si daca te ocupi personal de ingrijirea unghiilor.

De ce sa pierzi timp pretios, cand te poti ocupa linistita de alte lucruri importante si in acelasi timp sa te bucuri de o culoare perfecta pe unghii?

In acest articol, vei gasi cateva motive importante pentru care oja semipermanenta este alegerea perfecta pentru a avea mereu unghii frumoase:

Verstilitatea

In momentul de fata, oja semipermanenta este pe locul intai in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor. Femei din intreaga lume poarta oja semipermanenta. Exista multe branduri pe piata, dar specialistii il recomanda pe cei de la Melkior. Datorita rezistentei si aspectului sau extrem de elegant si versatil, oja semipermanenta este aliatul perfect pentru ca orice femeie sa arate impecabil. Se poate purta in absolut orice moment al zilei, este eleganta, de bun gust si are un aspect impecabil. De asemenea, oja semipermanenta de la Melkior te va surprinde cu o gama impresionanta de culori vibrante, pornind de la nude-uri, nuante metalice sau culori intense. Unghiile tale vor fi in centrul atentiei, iar tu te vei mandri cu asta.

Castigi timp pretios

Un alt motiv intemeiat pentru care vei alege oja semipermanenta este ca aceasta se usuca foarte repede. Se aplica aproape la fel de usor ca oja clasica, dar are un luciu impresionant si rezista incredibil de mult pe unghii. Desigur, pentru a te bucura de efectul final, va trebui sa respecti cativa pasi importanti si sa te asiguri ca nu iti lipseste nimic din kit-ul special dedicat unei astfel de manichiuri. Prin urmare, oja semipermanenta are consistenta unui lac de unghii si se aplica foarte usor, in doar 4 straturi: baza, doua straturi de oja semipermanenta si lacul protector.

Rezistenta

Manichiura cu oja semipermanenta se potriveste oricarui tip de unghie, indiferent de forma acesteia (patrata, ovala, de migdala sau rotunda) si nu afecteaza sanatatea acestora.

Mai mult decat atat, daca unghiile tale se exfoliaza, atunci oja semipermanenta este pentru tine. Spre deosebire de cea clasica, oja semipermanenta are o rezistenta de pana la 2-4 saptamani si isi pastreaza proprietatile, in functie de felul in care iti folosesti mainile.

Totodata, rezistenta este direct influentata de acuratetea cu care se repecta pasii de realizare, produsele cosmetice pe care le folosim, precum si grija pe care i-o acordam intretinerii acesteia.

Esti mereu in tendinte

Anul acesta se poarta Living Coral. Este o culoare minunata, care exprima bucurie si transmite energie pozitiva. Totusi, daca nu ti se potriveste aceasta nuanta, gama Everlasting de la Melkior contine pana la 120 de culori, asa ca este imposibil sa nu gasesti ceva care sa te inspire sa porti pe unghii.Daca nu ai incercat pana acum produsele de la Melkior, este timpul sa o faci pentru ca au produse de cea mai buna calitate de care te vei indragosti instant. Simte-te frumoasa si iubita cu orice ocazie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton