(P) De ce să alegi varianta profesională de vopsea de păr fără amoniac

 Sava Elisabeta
.

Preocuparea pentru a avea un păr sănătos, strălucitor, în nuanța dorită trebuie să meargă mână în mână cu încercarea de a folosi produse de colorare a părului cât mai puțin nocive pentru noi și pentru sănătatea noastră. De aceea opțiunea pentru o vopsire a părului cu un produs fără amoniac este o bună alegere în această direcție. Și pentru că întotdeauna ne dorim cele mai bune și mai durabile rezultate, a alege o vopsea fara amoniac profesionala este cea mai potrivită decizie.

Din dorința de avea întotdeauna nuanța perfectă de păr și de a obține o culoare cât mai durabilă, uităm adesea de efectele negative pe care folosirea unor produse cu amoniac le pot avea asupra sănătății.

Printre aceste efecte negative menționăm:

  • uscarea firului de păr și fragilizarea lui. Pentru modificarea nuanței naturală a părului,amoniacul pătrunde adânc în structura sa, afectându-l.
  • mirosul neplăcut
  • posibilitatea produceri unor iritații la nivelul pielii și scalpului
  • iritarea ochilor și a nasului.

De aceea alegerea unei vopsele de păr fără amoniac profesionale reduce efectele negative ale prezenței acestei substanțe și prin acțiunea sa minim invazivă poate aduce beneficiile necesare menținerii unei bune sănătăți a firului de păr.

Printre efectele pozitive ale folosirii unor vopsele de păr fără amoniac amintim:

  • firul de păr este protejat mai bine, structura sa nemaifiind afectată în profunzime de acțiunea amoniacului.
  • datorită prezenței a numeroase extracte naturale, minerale, vitamine, ceară, uleiuri, vopselele de păr fără amoniac profesionale acționează ca o mască asupra firului de păr, întărindu-l și conferindu-i suplețe și strălucire
  • culorile disponibile la ora actuală sunt variate și au reflexe naturale speciale
  • au un miros plăcut și efecte pozitive.

Însă pentru a obține acea nuanță de păr care vi se potrivește și pe care v-o doriți este nevoie și de un oxidant de par eficient și de calitate. Dacă decideți să vă vopsiți singură acasă, în cumpărarea  oxidantului cel mai potrivit este bine să țineți seama de câteva recomandări oferite de magazinul online Esteto.ro:

  • alegeți cu atenție nuanța și culoarea de păr care vi se potrivește. Dacă vreți să încercați ceva nou sau la modă, ar fi bine să faceți un test înainte de vopsirea permanentă
  • citiți cu foarte mare atenți instrucțiunile de pe vopseaua de părfără amoniac pe care vreți să o cumpărați
  • în funcție de cât de deschisă sau de închisă va fi nuanța de păr trebuie ales și oxidantul de păr pe care să îl folosiți.
  • pentru rezultate sigure și eficiente trebuie să consultați cu atențieinstrucțiunile și indicațiile de utilizare ale oxidantului de pe ambalaj
  • folosiți un oxidant profesional, de preferat de la același producător cu cel al vopselei de păr.

Pentru sfaturi avizate în cumpărarea celor mai bune variante de vopsea fără amoniac profesională și pentru alegerea unui oxidant de păr cât mai potrivit, consultați magazinul online Esteto.ro!

firul de păr este protejat mai bine, nemaifiind pătruns de amoniac pentru fixarea culorii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton