(P) De ce sa alegem rucsacurile in locul gentilor?

 Diana Munteanu
.

Atat rucsacurile cat si gentile sunt accesorii in trend in sezonul primavara-vara 2018. Daca femeile de afaceri, corporatistele sau profesoarele aleg in majoritatea cazurilor gentile elegante pentru a se potrivi dress code-ului impus de locul de munca, femeile ce lucreaza intr-un mediu mai relaxat, studentele sau chiar mamele casnice aleg cu siguranta rucsacuri dama pentru comoditate.

Sunt motive suficiente pentru care acestea din urma, rusacurile, sunt alese intr-un numar mai mare de femei. Iata care sunt principalele avantaje in purtarea unui rucsac:

  1. In primul rand este vorba despre sanatatea oaselor. Purtat pe ambii umeri, un rucsac dama va fi mult mai comod pentru coloana impunand mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. In cazul gentilor, datorita purtarii pe o singura parte, intr-o singura mana, pozitia corpului va avea de suferit, la fel si coloana si umerii purtatoarei.
  2. In al doilea rand, un rucsac dama este un accesoriu potrivit in mai multe ocazii. Fie ca este vorba despre o zi agitata la locul de munca in care vor fi necesare mai multe deplasari, pur si simplu iti pui rucascul in spate si te poti misca in voie. Pentru zilele de vacanta, in care este absolut necesara vizitarea a cat mai multe obiective turistice, rucsacul este prietenul femeilor, lasandu-le mainile libere pentru poze si selfie-uri.
  3. In al treilea rand, cel mai simplu si evident motiv pentru care se poarta rucsacurile in sezonul acesta este pentru ca sunt in tendinte. Vedetele, bloggeritele si influencerii le poarta atat pentru a fi la moda, dar si pentru ca sunt extrem de practice.

Bineinteles ca alegerea depinde foarte mult de stilul fiecareia. Si femeile corporatiste pot purta rucsacuri in afara orelor de munca, insa aceastea si-au creat deja un stil din care cu greu ies. De altfel, pentru fiecare persoana in parte, comoditatea poate insemna cu totul si cu totul altceva. In orice caz, alegrea gentii sau a rucsacului ar trebui facut dupa criterii bine gandite si abia la final dupa tendinte.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton