(P) Cum sa te imbraci altfel la o petrecere de seara?

 Sava Elisabeta
.

De cele mai multe ori, tinutele de seara sunt asociate cu rochiile lungi, accesorizate sclipitor, cu decolteurile indraznete, bijuteriile extravagante si pantofii cu toc inalt, care transforma aproape orice silueta in una de invidiat. Toate acestea necesita mult timp de pregatire, ore intregi petrecute la salon si in fata oglinzii, probe repetate si o sesiune foarte lunga de shopping, lucruri care nu fac decat sa epuizeze energia pozitiva dedicata initial evenimentului si momentului reuniunii cu cei dragi. In calitate de invitata, indiferent de tipul de petrecere, trebuie sa arati impecabil, tinuta ta sa fie perfecta, da nu prea exagerata, nici prea simpla dar nici prea incarcata, respectand tipul evenimentului, momentul zilei si, desigur, imbinand stilul porpriu cu un dress code mai mult sau mai putin obligatoriu. Daca te-ai saturat de clasicele tinute extravagante care iti dau batai de cap in compunerea lor, vei gasi mai jos cateva sugestii care te vor ajuta sa obtii o tinuta eleganta interesanta, iesita din tipar.

Iata cum poti sa te imbraci mai altfel la o petrecere, afisand o tinuta eleganta si corecta:

  1. Poarta doua piese

Daca este nunta sau botez, cununie sau petrecerea firmei, nu este obligatoriu, sub nicio forma, sa afisezi o tinuta dintr-o singura piesa, precum rochiile de ocazie. Ele sunt potrivite pentru orice tip de eveniment de seara, insa alegerea unei rochii presupune sa tii cont de mai multe aspecte si, mai ales, de silueta. Poti gasi rochii de ocazie in modele interesante, precum cele alcatuite din top si fusta, in aceeasi piesa. Daca vrei sa iesi putin din tipar, incearca un costum din doua piese, format din pantaloni si top sau sacou, in tendintele toamnei 2018. Se poarta la nebunie costumele cu tenta barbateasca care, in ciuda aparentei, ele emana eleganta si caracter, iar accesorizate intr-o maniera potrivita, pot deveni atractia serii.

  1. Renunta la tocurile inalte

Atunci cand te gandesti la o tinuta eleganta, automat vei compune imaginar o tinuta vestimentara accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc. Daca nu esti genul de persoana careia sa ii fie frica sa coboare de la inaltime, atunci cu siguranta te va incanta ideea unei tinute eleganta fara incomodele tocuri. O rochie midi cu pliuri sau dreapta se potriveste perfect cu pantofii cu tocul patrat, care s-au pastrat in trend-uri si astazi. Alege palete de culori indraznete, modele accesorizate si colorate, pentru un look jucaus si sofisticat. O tinuta inspirata din moda anilor 50, precum rochiile cu imprimeuri florale, va intoarce toate privirile catre tine!

  1. Alege accesoriile naturale

Cand vine vorba despre accesorii, misiunea devine putin mai complicata, deoarece trebuie sa tii cont de mai multe aspecte: culoarea rochiei, a pantofilor, modelul imprimeului, tipul de tesatura, etc.  Unele metale nu se potrivesc intre ele, sau nu se potrivesc ocaziei, iar altele sunt prea pretentioase si nu se preteaza ocaziei. Ei bine, accesoriile naturale nu etaleaza astfel de pretentii si arata foarte bine in orice tinuta. Coronitele din flori, cerceii si colierele in modele inspirate din natura si culorile pamantii sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa iesi din anonimat, insa nu iti doresti sa incarci inutil tinuta.

  1. Nu purta seturi de bijuterii

Sunt demodate, sunt plictisitoare si, mai mult de atat, in categoria bijuteriilor de calitate, sunt extrem de scumpe. Nu cumpara cercei din acelasi set cu colierul si nu creea un tipar, care nu va face decat sa te afunde in zona de trend de mult trecut, care nu impresioneaza cu nimic. Daca iti doresti o tinuta aparte, atunci alege bijuterii pe masura. Simple, usor colorate daca este cazul, cat mai feminine si elegante, bijuteriile nu trebuie sa atraga foarte mult atentia, ci sa iti completeze frumusetea naturala. Daca vei purta o salopeta evazata sau un costum deschis la culoare, accesorizeaza tinuta cu bijuterii de alta culoare, in niciun caz supradimenionata si sclipitoare.

O tinuta altfel este definita de look-ul tau natural si de imbinarea stilului propriu cu tendintele actuale. Oricat de trendy ar fi un anumit model de rochie, tine minte ca niciodata nu va arata pe tine la fel ca pe manechin, sau alta persoana. In primul rand, haina aleasa trebuie sa ti se potriveasca manusa, fara semne de incompatibilitate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton