(P) Cum porţi bluzele cu printuri

 Pirvu Cristina
.

Bluzele cu printuri colorate vor da un aer fresh tinutelor tale din zilele friguroase, tot ce trebuie sa faci e sa experimentezi.

 

Sezonul rece nu prea lasa loc de outfituri colorate, sau cel putin nu e atat de ofertant ca cel cald, dar exista totusi cateva trucuri la care putem apela pentru a da culoare tinutelor in aceasta iarna. Unul dintre acestea sunt bluzele, mai exact bluzele cu imprimeuri. Le poti integra atat in outfiturile de seara, cat si in cele de zi, la birou ori in vacante, pentru ca sunt piese versatile si usor de mixat. Iata cateva exemple si cateva modalitati stylish in care le poti purta.

 

 

Mix

 

Aceasta bluza poate fi integrata intr-o gama larga de tinute, fie ca mergi la un brunch, la plimbare in parc ori la un party. Poart-o cu jeansi si cu botine pentru a obtine un outfit cool pentru zi, ori cu pantaloni-tigareta si pantofi de inspirație retro pentru un look perfect de seara.

 

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

 

Dungi

 

Imprimeul care nu se va demoda niciodata. Aceasta bluza poate fi una dintre cele mai versatile piese din garderoba ta. Mixeaz-o in mai toate outfiturile tale de zi, fie ca optezi pentru jeansi ori pantaloni din stofa, pentru rochii midi ori fuste-pantalon.

 

Shop now: departmentstore.ro, 39,9 lei

 

 

Buline

 

Detaliul cu volane de la umeri ii dau acestei bluze un aer sic, care se va raspandi asupra intregii tinute daca o integrezi corespunzator. Poart-o cu jeansi si cu botine in culori vibrante ori cu o pereche de pantaloni cu talie inalta sau o fusta midi, pentru un look feminin desavarsit.

 

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

 

 

Floral

 

Poart-o ca in exemplul de mai jos, cu o fusta mini din piele si cu botine. O poti integra si intr-un ansamblu cu jeansi evazati si botine ori cu fuste vaporoase cu printuri florale, pentru a obtine un look ultra cool de seara. Nu-ti fie teama sa experimentezi cu printurile, cu cat sunt mai diferite, cu atat ai sansa sa obtii outfituri mai cool si surprinzatoare.

 

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton