(P) Cosmeticele naturale sunt viitorul tenului tău

 Sava Elisabeta
.

Într-o lume a cosmeticelor din ce în ce mai scumpe, cu ingrediente exotice şi denumiri înregistrate, din ce în ce mai multe femei găsesc dificilă decizia asupra anumitor creme, măşti, seruri, ape micelare sau loţiuni demachiante. Şi procesul pare a fi şi mai solicitant atunci când nici primul, nici cel de-al doilea produs nu dau roade pe termen lung. Ce este de făcut? Să alegi cosmetice naturale sau să plăteşti îngrijirea la preţuri exclusiviste?

Cosmeticele naturale par a creşte în popularitate tocmai pentru că oferă o mulţime de ingrediente şi par a fi la limita între cremele pe care le poţi prepara acasă cu efort şi cele născute în laboratoare franţuzeşti exclusiviste. Odată cu nevoia oamenilor de a consuma mâncare bio a apărut o cerinţă din ce în ce mai mare din partea femeilor de a avea produse cât mai naturale şi eficiente. 

Cererea a devenit atât de mare încât şi produsele de cosmetică din comerţ au început să elimine parabeni, conservanţi, alcool sau parfum. Totuşi, ce poţi face pentru viitorul tenului tău, astfel încât să îi păstrezi aspectul tânăr şi sănătos pentru cât mai mult timp?

Alege în funcţie de nevoile tale

Ai nevoie de hidratare, un efect antirid, regenerare sau un puternic efect antirid? Cel mai mult la produsele tale contează motivul pentru care le foloseşti.  Bineînţeles, multe dintre femei aleg să aibă întotdeauna în trusă o cremă hidratantă chiar dacă, pentru moment, au ales produse cu un alt efect temporar.

Nevoia ta este cea care primează întotdeauna, indiferent dacă un produs a fost proaspăt lansat ori are recenzii pozitive.

Despre ce ingrediente vorbim astăzi?

Atunci când cauţi produse cosmetice naturale sau din comerţ, cel mai mult contează ingredientele. Alege ingrediente naturale, cu un efect dovedit asupra tenului tău. Citeşte cu atenţie lista de ingrediente şi documentează-te în privinţa celor despre care ai nelămuriri.

Totuşi, nu doar ingredientele contează, ci şi odrinea lor. Acesta este şi avantajul cosmeticelor naturale. Ingredientele se află la începutul listei, adică în cea mai mare proporţie. Un ingredient plasat la finalul listei va fi în concentraţie mică şi, implicit, va avea un efect mai subtil decât sperai. 

Care sunt produsele esenţiale pentru ten?

Crema hidratantă este necesară, indiferent dacă simţi nevoia să rezolvi o problemă temporară a tenului sau să te bucuri, pur şi simplu, de hrană pentru piele.

Loţiunea demachiantă sau apa micelară se regăsesc, de asemenea, în orice baie, pentru că fără o curăţare corectă machiajul îi face tenului mai mult rău decât bine.

Masca este ca acel smoothie pe care îl bei dimineaţa sau în zilele de weekend pentru efectele sale revigorante şi vitaminele din compoziţie. Nu o utilizezi zilnic, dar săptămânal vă revedeţi şi îţi oferă o mulţime de avantaje.

Serul este de nădejde de fiecare dată când o „problemă' devine mai serioasă şi simţi nevoia să îţi hrăneşti tenul în adâncime.

Crema de mâini este benefică atât iarna, atunci când mâinile suferă din cauza frigului, dar şi vara când se poate usca pentru că razele soarelui sunt puternice.

Cosmeticele naturale româneşti pe care te poţi baza

Toate produsele cosmetice naturale de mai sus, cât şi multe altele, sunt disponibile în catalogul online al Apicola, furnizorul de produse apicole naturale cu o prezenţă constantă de peste două decenii pe piaţa românească.

Cosmeticele naturale sunt cele care se vor menţine pe piaţă chiar şi atunci când tenul va trece de la o stare la alta, din cauza vârstei ori a factorilor externi. Cu ajutorul cosmeticelor naturale nu îţi faci griji pentru ingrediente, ci doar te bucuri de efectul pozitiv asupra pielii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton