(P) Cele mai frumoase rochii pentru covorul roşu de la Pronovias

 Florentina Liutic
.

Anul acesta, invitaţia la un cocktail sau o gala îţi va oferi prilejul să porţi unele dintre cele mai frumoase rochii de seară. Special pentru tine, Pronovias a creat o colecţie de rochii de cocktail extrem de elegante, concepute pentru evenimentele speciale din viaţa ta.

 

 

Create din ţesături fine, atent combinate, şi brodate manual cu multă minuţiozitate, rochiile de seara din colecţia Pronovias 2017 îţi scot în evidenţă siluetă şi îţi dau acel aer de eleganţă pe care îl cauţi în fiecare outfit pe care îl porţi.

 

Toate privirile vor fi atrase de detaliile şi pietrele fine care le înfrumuseţează în zona umerilor, a taliei, bustului sau spatelui.

 

Dacă eşti o persoana mai sobră, vei alege cu siguranţă o rochie lungă, frumos croită, care îţi va pune în evidenţă siluetă. Cu o trenă nu foarte lungă, aceasta îţi va crea senzaţia că porţi o rochie de prinţesă.

 

 

Colecţia cuprinde, de asemenea, modele clasice: rochii de seară în nuanţe de roşu, albastru sau negre, dar vei descoperi şi modele foarte senzuale, cu spatele gol. Rochiile scurte cu mâneci ¾ din colecţia 2017 amintesc de cele purtate de divele de la Hollywood în anii 50. Le poţi accesoriza cu o pălărie şi vei obţine un look chic de lady.

 

Materialele folosite sunt crepul, tifonul, dantela sau tifonul Valentina, folosit pentru prima dată într-o colecţie Pronovias.

 

Pronovias are, pe lângă secţiunea de cocktail şi o colecţie impresionantă de rochii de mireasă haute couture.

 

OASIS-D

Mai multe modele poţi descoperi vizitând site-ul www.pronovias.com sau magazinul Pronovias din Bucuresti. Adresa:  CALEA VICTORIEI 44-46, Bucuresti. Tel: +40 (0)729 881 429

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton