(P) BaByliss lansează două produse mult așteptate pentru un look exotic

 advertising.ringier
.

În ultima vreme, părul creponat și buclele afro au crescut în popularitate și este departe de a fi o surpriză. Ambele coafuri îți oferă un look exotic, diferit, ce te ajută să îți pui trăsăturile în evidență. 

Indiferent de ocazie, aceste coafuri pot fi adaptate foarte ușor, fie folosind diverse accesorii pentru păr, fie prin prinderea acestuia în moduri care să te avantajeze. Indiferent de alegerea ta, cu siguranță vei atrage toate privirile!

Cu toate acestea, atât părul creponat cât și buclele afro reprezintă o provocare când vine vorba de realizarea lor. Ambele sunt migălos de realizat și necesită timp. Însă, cu beauty gadgeturile potrivite poți obține chiar acasă, fără prea mult efort un look exotic. 

BaByliss România a răspuns cererilor tot mai numeroase în ultima vreme și a adăugat în gama de produse ondulatorul pentru bucle afro C449E și Placa de creponat părul 2165CE. Două minunății cu ajutorul cărora salonul nu mai este singura opțiune. Este la fel de ușor să obții un rezultat grozav cu minim de efort, chiar la tine acasă. 

Look exotic cu ondulatorul pentru bucle afro C449E de la BaByliss

Buclele afro sunt o schimbare grozavă pentru fetele care au părul drept și își doresc să adopte un look îndrăzneț. În același timp, un ondulator subțire pentru bucle afro este recomandat până și pentru fetele cu părul foarte creț pentru definirea și așezarea buclelor naturale. 

Noul ondulator pentru bucle afro C449E de la BaByliss este un must-have dacă îți dorești un beauty gadget cu ajutorul căruia să poți adopta singură un look exotic chiar la tine acasă. Secretul din spatele rezultatelor superbe obținute cu acest ondulator constă în învelișul Quartz-Ceramic ce are rolul de a proteja firul de păr împotriva temperaturii ridicate, dar și de a oferi un aspect strălucitor. 

Larisa Costea

Indiferent de tipul tău de păr (subțire, degradat, vopsit, normal sau rebel) acest ondulator de la BaByliss se va adapta cu ușurință nevoilor tale prin intermediul celor 6 trepte de temperatură: de la 160°C la 210°C. Specialiștii BaByliss recomandă ca indiferent de tipul tău de păr, să încerci inițial o temperatură scăzută pe care să o crești doar dacă este necesar. Astfel, te asiguri că părul tău nu este expus la mai multă căldură decât este nevoie, obținând în același timp rezultatul dorit.

O surpriză plăcută pe care o vei găsi în cutia produsului este setul de protecție termică ce constă într-o mănușă și un pad termic. Aceste accesorii te vor proteja împotriva temperaturii ridicate și vor transforma coafarea într-un proces mult mai comod. 

Ondulatorul pentru bucle afro de la BaByliss are un diametru de 10mm, perfect pentru obținerea unor bucle afro definite, rezistente și atrăgătoare. Și cum fetele sunt atrase și de design, suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest beauty gadget, deoarece învelișul ceramic este de culoare roz perlat. 

Placa pentru creponat 2165CE de la BaByliss: ușor și intuitiv de folosit

Părul creponat, pe lângă faptul că este exotic și atrăgător, oferind o nuanță de mister și charismă, este și foarte diferit față de orice alt tip de coafură. Din acest motiv, reușește să întoarcă toate privirile. Un alt beneficiu ce merită evidențiat este faptul că acest tip de coafură rezistă multe zile, până și în cazul în care ai părul subțire. 

Ioana Dumitrache

Placa de creponat părul de la BaByliss dispune de un înveliș Tourmaline-Ceramic cu adevărat inovator: acesta emite ioni negativi pentru a contracara ionii pozitivi prezenți în părul uscat și degradat. Astfel, firul de păr rămâne fin și strălucitor în timp ce efectul static este complet îndepărtat. Un alt aspect surprinzător este cât de repede atinge temperatura selectată: aproximativ 10-15 secunde, în funcție de treapta selectată. LED-ul te va atenționa când temperatura aleasă va fi atinsă și va rămâne aprins pe culoarea verde. 

Și pentru că este foarte important ca treapta de temperatură să fie cea care ți se potrivește, poți alege nu din 3, nu din 6, ci din 10 trepte de temperatură: de la 120°C la 210°C. Și în acest caz este recomandat să încerci inițial o treaptă inferioară de temperatură și să o crești doar dacă este necesar. 

Astfel, dacă îți dorești o schimbare – un look exotic, tropical, care să atragă toate privirile – noile beauty gadgeturi de la BaByliss sunt alegerea ideală. Ambele sunt incredibil de ușor de folosit, dispun de înveliș ceramic pentru protecția părului și au un design cu adevărat modern. Obține și tu un look îndrăzneț și exotic cu beauty gadgeturile BaByliss!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton