(P) 5 piese care vor fi mereu la moda

 Petrisor Claudiu
.

Nu mai este niciun secret ca fiecare femeie detine in garderoba sa cateva piese menite sa o salveze de fiecare data cand apare intrebarea „Eu cu ce ma imbrac?'. Este vorba despre acele haine ce pot fi combinate cu usurinta cu altele aflate in voga pentru a forma look-uri in diferite stiluri: casual, sport, elegant, etc.

Moda este un proces dinamic, fara doar si poate. Dovada o constituie tendintele care apar odata cu fiecare sezon si lasa in urma trend-uri ce pareau sa supravietuiasca o vesnicie. Totusi, exista cateva piese cheie in sifonierul unei femei care ignora ultimele prezentari de pe podiumuri, implicit trecerea anilor. Iti dezvaluie www.dyfashion.ro articolele ce vor fi mereu in trend, indiferent de formele si culorile pe care moda le imbraca.

Rochia neagra

Dupa ce si-a facut aparitia in moda urbana, rochia neagra si-a asigurat un loc unic. Apare in nenumarate variante si nu a tinut niciodata cont de barierele impuse de fashion, ceea ce o catalogheaza drept una dintre piesele de baza din garderoba unei doamne.

Lunga si regala, midi si chic, sexy si scurta, cu sau fara decolteu, rochia neagra flateaza in orice context silueta purtatoarei. Se accesorizeaza mereu cu detalii fine precum perlele iar punctul de interes al machiajului trebuie sa fie buzele. Fiind un model clasic, toate elementele pe care le integrezi in look-ul tau trebuie sa fie tot din zona asta.

Devine aproape inutil de mentionat ceea ce poti face cu o rochie neagra din punct de vedere al tinutelor. Profita de proprietatea sa principala – versatilitatea – si introdu-o in foarte multe combinatii de styling.

Jeansii

Este binestiut faptul ca jeansii se regasesc in peisajul stilistic de mai bine de 2 secole. Chiar daca la inceput si-au marcat aparitia destul de timid si se regaseau numai in garderoba oamenilor cu stil lejer, paleta coloristica s-a extins destul de mult si au devenit nelipsiti din garderoba oamenilor. Asemenea oricarui articol vestimentar rezistent la oscilatiile modei, jeansii nu au fost niciodata exclusi de la pozitiile de top, ci doar adaptati si interpretati.

La momentul actual diversitatea lor este de-a dreptul impresionanta si include blugi skinny, boyfriend, largi, evazati si modelul clasic, uzat. Practic toate modelele enumerate sunt stalpii de rezistenta ai garderobei unei femei, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca nici din a ta.

Tricoul alb

Nu poate lipsi din garderoba doamnelor si domnisoarelor tricoul alb. Acest articol atemporal fi purtat oricand si oriunde, fara nicio grija. Pentru a inveseli tinuta poti apela la niste accesorii colorate, intrucat albul – culoare neutra – accepta toata gama coloristica.

Deci poti purta tricoul cu orice piesa vestimentara, incepand cu jeansi, pantaloni scurti si terminand cu fuste. Pentru o iesire in parc cu prietenele nu trebuie sa te complici mai deloc. Ai nevoie doar de un tricou alb de tip polo, o pereche de blugi boyfriend, o pereche de sneakersi colorati si esti gata de plimbare!

Camasa alba

Camasa alba cu croiala specific barbateasca este un must have, indiferent de textura. Reprezinta mereu o solutie atunci cand iti construiesti tinute colorate, intrucat albul imblanzeste look-ul final.

Paradoxal e faptul ca este extrem de feminina, in ciuda inspiratiei sale din moda barbateasca. Pentru a duce pana la capat intentia stilistica o poti combina cu o pereche de pantaloni cu talie inalta, evazati de la genunchi in jos. Pentru un plus de eleganta si gratie poti apela la o pereche de pantofi cu toc stiletto.

Important este sa identifici acea camasa alba care se potriveste configuratiei tale si in acelasi timp iti evidentiaza stilul. Desi toate modelele se bucura de o popularitate constanta, cel victorian este cel care a cucerit publicul feminin mai mult decat celelalte in acest sezon.

Fusta clasica

Este vorba despre modelul de fusta creion care castiga detasat pozitia celei mai sexy piese din garderoba unei femei. Provocatoare dar eleganta, are puterea de a face purtatoarea sa se simta mai atragatoare si mai stapana pe situatie. Ai posibilitatea sa alegi intre una pana la genunchi sau varianta midi, frecvent propusa de marile case de moda. Mizeaza pe negru, intrucat este o culoare practica si un simbol al elegantei, in egala masura.

Gasesti pe Dyfashion.ro o colectie impresionanta de haine in care piesele mentionate si-au revendicat dreptul la o pozitie valoroasa. Intra pe site pentru a vedea despre ce este vorba!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton