(P) 5 motive pentru a alege pantofi de piele

 Sava Elisabeta
.

Există numeroase criterii pe care trebuie să le avem în vedere atunci când alegem o pereche de pantofi. Trebuie să mizăm pe calitate, dar și pe un preț acceptabil. Este necesar ca pantofii să se prezinte bine din punct de vedere al aspectului, dar să ofere în același timp și confort și să nu se deterioreze după doar câteva purtări.

O greșeală pe care o face majoritatea este să se orienteze exclusiv după un singur criteriu. Fie că este vorba doar despre preț, despre brand sau despre forma pe care o are modelul de pantofi îndrăgit, o asemenea abordare singulară atunci când se alege o pereche de pantofi se poate dovedi în cele din urmă nefericită.

Atunci când vine vorba de calitate și durabilitate, cu siguranță contează foarte mult materialele din care sunt confecționați pantofii aleși. Pielea naturală este câștigătorul detașat din acest punct de vedere. În rândurile următoare vă vom prezenta 5 motive de bază pentru care a alege pantofi de piele este de fiecare dată o decizie inspirată.

Pielea naturală nu se demodează niciodată

Chiar dacă în prezent există foarte multe tipuri de materiale din care poate fi realizată încălțămintea, care se prezintă destul de bine din punct de vedere al aspectului, atunci când mizezi pe piele naturală nu ai cum să dai greș.

Eleganța unei perechi de pantofi din piele naturală nu poate fi egalată de cea oferită de alte materiale. În cel mai bun caz, dacă alte materiale arată la fel de bine, nu oferă și aceleași calități persoanei care va purta ulterior respectiva încălțăminte. Pielea naturală s-a menținut și se va menține în continuare în topuri atunci când vine vorba de materiale de calitate, care nu se demodează niciodată.

Încălțămintea din piele naturală este mai rezistentă

Spre deosebire de alte materiale din care este realizată încălțămintea, pielea naturală rezistă mult mai bine la testul timpului. Desigur, trebuie și îngrijită corespunzător încălțămintea din acest material, însă oricine poate să recunoască faptul că uneori pantofii din piele rezistă ani de-a rândul într-o stare bună sau chiar foarte bună.

Pe termen lung acest aspect poate aduce și economii, întrucât rezistența sporită a pielii naturale face să nu mai apară necesitatea de a completa atât de des garderoba cu noi și noi perechi de pantofi.

Un plus de confort oferit picioarelor cu ajutorul încălțămintei din piele naturală

Deși aparent pantofii din piele naturală par să fie destul de rigizi, unele persoane având teama că asemenea încălțări pot provoca disconfort și răni la nivelul picioarelor, în fapt încălțămintea din piele oferă un confort de neegalat.

Pielea naturală de calitate nu face cute inestetice și se mulează perfect după forma piciorului, după doar câteva purtări. Probleme precum dureri cauzate de elemente rigide ale pantofilor devin astfel rapid uitate, pentru ca persoana purtătoare să se poată bucura de încălțăminte confortabilă și aspectuoasă.

Încălțămintea din piele naturală este ușor de întreținut

Chiar dacă pielea de tip înlocuitor sau alte materiale din care se realizează încălțămintea arată uneori destul de bine, atunci când vine vorba de întreținere facilă pielea naturală este cu siguranță recomandată.

Cu o îngrijire corespunzătoare, încălțămintea din piele naturală își păstrează aspectul de nou o perioadă mult mai îndelungată, iar eforturile depuse pentru întreținerea acesteia nu sunt din categoria celor incredibil de dificile. Este necesară doar aplicarea de cremă protectoare pentru a minimiza acțiunea prafului și a umezelii, ștergerea și curățarea periodică a pantofilor. În plus, spre deosebire de încălțămintea din alte materiale, cea din piele poate fi recondiționată.

Pielea naturală permite piciorului să respire

Acest aspect nu poate fi ignorat atunci când vine vorba de confortul purtătorului. Materialele sintetice au neajunsul de a nu permite o ventilație corespunzătoare, ceea ce nu se întâmplă la încălțămintea din piele naturală, care este o alegere recomandată în special în sezonul cald.

Odată trecute în revistă aceste avantaje ale încălțămintei din piele naturală, devine evident faptul că o asemenea achiziție este o investiție avantajoasă.

Rămâne o singură întrebare: de unde putem procura încălțăminte de calitate, din piele naturală? Răspunsul vine de la un brand recunoscut pe piața românească pentru produsele oferite. Este vorba despre ANNA CORI, ale cărui magazine pot fi găsite în întreaga țară, și care își prezintă colecțiile de încălțăminte, accesorii și produse de marochinărie și pe site-ul oficial www.annacori.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton