(P) 4 modele de cercei în trend anul acesta

 advertising.ringier
.

Moda vine și pleacă, de aceea este important pentru o femeie cu stil să fie la curent cu trendurile momentului. Noi te ajutăm și îți prezentăm 4 modele de cercei care sunt în trend super-hot anul acesta:

1. Cerceii cu cristale zirconia

Cristalul zirconia este foarte rezistent în timp și, cel mai important, are culori vibrante, foarte intense. De aceea, cerceii cu cristale zirconia vor atrage cele mai multe și mai înfocate priviri anul acesta!

2. Creolele placate cu aur

Creolele sunt cerceii rotunzi pe care îi vezi oriunde întorci capul. Anul acesta sunt în super-vogă creolele de dimensiunii medii, de 3-6 cm în diametru gravate sau împletite. Această gravură sau împletitură, foarte fin realizată, îi transformă în cerceii-vedetă ai momentului. Trebuie să ai și tu neapărat în colecția ta cel puțin o pereche de creole placate cu aur!

3. Creolele din argint

Anul acesta se poartă creole din argint de dimensiuni medii spre mici, cam 2-5 cm în diametru. Ca regulă generală, creolele din argint se poartă întotdeauna în dimensiuni mai mici decât creolele din aur sau placate cu aur. Pentru momentele în care ai o ținută ce se potrivește mai bine cu argintiul decât cu auriul, trebuie să ai în colecția ta măcar o pereche de creole din argint!

4. Cerceii pentru buric

Dacă ai stilul și atitudinea potrivită, fii îndrăzneață și poartă cu încredere un cercel ombilical! Le găsești decorate cu cristale zirconia sau simple, după cum preferi!

Indiferent ce tip de cercei alegi, zâmbește întotdeauna și vei fi cu siguranță cea mai frumoasă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton