Nu te da așa cu tuș! Riști să faci o infecție la ochi

.

Folosești foarte des tușul, îți stă bine și îți place să îl distribui generos și uniform. Atenție! Dacă îl aplici așa riști să faci o infecție la ochi.

[gallery ids="2435204,2435203,2435202,2435201,2435200"]

Fie că vorbim de un machiaj de zi sau unul de seară, tușul este acel produs de machiaj care nu-ți lipsește niciodată.

Nu contează că preferi o formulă waterproof sau nu, el se aplică mereu peste fard și înainte de mascara, dar există o zonă a ochiului pe care este indicat să o eviți.

Citește și:

Greșeala numărul 1 de îngrijire a părului

Truc de coafat pentru bucle rezistente

Dacă aplici tușul în interiorul colțului intern al ochilor, unde sunt punctele lacrimale ce duc spre canalul lacrimal, adaugi inutil produs și bacterii ce pot cauza infecții.

Evident asta nu e de dorit! În plus, tușul nu va rezista în zona respectivă, se va întinde, se va șterge și machiajul va arăta neglijent.

Cel mai bine este să te oprești cu aplicarea tușului înainte de această zonă, cu puțin înainte să se termine genele în colțul intern al ochilor.

Este varianta cea mai sigură pentru ochi! Gândește-te că o infecție înseamnă disconfort și adio machiaj timp îndelungat.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton