Noii îngeraşi Victoria’s Secret

 Florentina Liutic
.

După ce şi-a luat rămas bun de la Doutzen Kroes şi Karlie Kloss, brand-ul de lenjerie intimă Victorias Secret are acum noi îngeraşi, care aspiră la celebritatea top modelelor care au defilat de-a lungul timpului pentru acest brand.

 

Cei 10 îngeraşi sexy şi extrem de frumoşi sunt: Kate Grigorieva, Taylor Hill, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, Elsa Hosk şi Jasmine Tookes.

 

Romee Strijd este originara din Olanda. Pasiunile sale sunt decoraţiunile interioare şi bucătaria. Ca să fie în formă aleargă şi face box.

 

Taylor Hill s-a născut în Colorado, SUA. A fost descopertă la o fermă. Îi plac muzica, lectura, snowboard-ul şi yoga.

 

Stella Maxwell s-a născut în Marea Britanie. A trăit în multe locuri şi îi place să călatorească.

 

Sara Sampaio vine din Portugalia. A primit de mai multe ori Premiul de Cel mai bun manechin femini la Fashion Awards Portugalia. Are o centura maro la karate şi îi place să facă surf.

 

Martha Hunt este originara din Carolina de Nord, SUA. A fost descoperită în timpul unui casting organizat in statul său. Face surf şi dansează.

 

Lais Ribeiro s-a născut în Brazilia. Practică box-ul, volei-ul si fotbalul. Este pasionată de salsa.

 

Kate Grigorieva este originară din Rusia. Practică dansul de societate. Are studii de artă şi o diplomă în marketing.

 

Jasmine Tookes s-a născut în California, SUA. A făcut gimnastică şi a jucat volei în liceu. Este o gurmandă şi îi place să încerce reţete exotice.

 

Jac Jagaciak este originară din Polonia. A fost descoperită într-un centru comercial din oraşul ei natal, Puszczykowo. Provine dintr-o familie de sportivi. Iubeşte sportul şi bucatăria.

 

Elsa Hosk s-a născut în Suedia. Este jucătoare profesionistă de baschet, dar acum se dedică în întregime carierei de manechin.

 

Romee Strijd (Olanda)Romee Strijd (Olanda)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton