Must have de sezon. Cele mai cool lucruri pe care le poţi încerca în această primăvară!

 Florentina Liutic
.

Chiar dacă aştepţi încă momentul în care primăvara îşi va intra în sfârşit în drepturi, poţi să începi să te gândeşti la câteva lucruri care îţi vor aduce energie şi te vor face să te simţi minunat în această perioadă.

 

Noi ţi-am pregătit o listă cu câteva lucruri drăguţe pe care poţi să le faci sau să ţi le cumperi în această primăvară. Bucură-te de acest anotimp şi experimentează senzaţii noi:

 

  • Fă o rezervare la filmul „Fast&Furious', cel de-al 8-lea episod al seriei, care a avut cel mai bun debut din istoria producţiei. Pelicula o are în distribuţie pe incredibila Charlize Theron, cea care îl seduce pe personajul interpretat de Vin Diesel. Distribuţia este completată de Jason Statham, Michelle Rodriguez şi Dwayne Johnson, actori care au apărut şi în celelalte episoade.

 

  • Nu rata ocazia de a cumpăra în aceste zile pachetul format din aparat Nespresso şi cafeaua excepţională Nespresso, preferata lui George Clooney, cea mai bună cafea din lume – la un pret special. Astfel, vei avea ocazia să îţi începi fiecare zi plină de energie, savurând cea mai buna cafea la esspresor. Espressorul Inissia este acum disponibil la preţul de 425 de lei şi în plus primeşti şi 6 cutii de cafea pentru ca oferta să fie una irezistibilă.

 

  • Pleacă într-un city break, iar Barcelona poate fi oricând o destinaţie perfectă, fie că este pentru prima daţa când ajungi în capitala Cataloniei sau ai mai vizitat celebrul oraş ale cărui principale atracţii sunt Sagrada Familia sau bulevardul La Rambla.

 

  • Înscrie-te la un curs de pilates, o formă de mişcare preferată de numeroase vedete de la Hollywood, precum Nicole Kidman, Jennifer Aniston sau Madonna. O oră de Pilates te va ajuta să te relaxezi şi îţi va da o stare de bine, dar şi să-ţi lucrezi muşchii în profunzime.

 

  • Reinventează-ţi garderoba şi dă-i un aer fresh în aceasta primăvară cu ajutorul unor piese pastel. Cumpără-ţi haine în tonuri de vernil, roz pudrat sau albastru deschis care îţi vor da o notă de optimism.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton