Vestimentatia delegatiei Romaniei la JO se gaseste in magazine

 Revista VIVA
.

Pe perioada Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, Patzakin Fashion deschide Patzaikin Pop-up Shop, in exclusivitate in Baneasa Shopping City.

Astfel, intre 27 iulie – 2 septembrie, din Pop-up Shopul Patzakin vor putea fi cumparate articole similare celor din tinuta oficiala a echipei Romaniei, cele care alcatuiesc Colectia Patzaikin Romania Olimpica'. Colectia este limitata, si include vestimentatie, incaltaminte si accesorii gandite ca tinuta urbana pentru atleti, confortabile, cu o linie eco de avangarda, inspirate de spiritul de campion al lui Ivan Patzaichin.

Eu am simtit pe pielea mea insufletirea pe care ti-o da, in timpul competitiei, gandul la cei de acasa si presiunea pozitiva a sentimentului ca ii reprezinti. Este o mare onoare, dar si o mare raspundere. Åži e cea mai frumoasa emotie pe care-o poate avea un sportiv. Cand o natie intreaga iti urmareste evolutia pas cu pas si sta cu sufletul la gura in asteptarea performantei, atunci ai sansa sa arati din ce fel de aluat esti facut cu adevarat. Sper ca energiile creatoare prinse in materialele si cusaturile hainelor sa le poarte succes sportivilor romani, iar medaliile cu care se vor intoarce de la Londra sa fie cat mai multe si cat mai stralucitoare', a declarat Ivan Patzaichin inainte de plecarea delegatiei oficiale la Londra.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton