Măști de față pentru un ten de invidiat ca al lui Kate Hudson

 Cristescu Catalina
.

Kate Hudson parcă nu îmbătrânește! Pielea ei arată întotdeauna perfect și sigur în spatele acestui look fără de cusur se află o rutină de skincare foarte bine pusă la punct. Folosește și tu săptămânal aceste măști de față, aplicându-le corect.

1. Alege masca de față potrivită tipului tău de ten și în acord cu nevoile sale. O mască pentru ten uscat va crea o explozie de sebum tenului mixt sau gras, ori cea purifiantă pentru ten mixt/gras va deshidrata serios tenul uscat. Dacă alegi o mască pentru toate tipurile de ten, cere din magazin o mostră, așa vei știi dacă pielea ta se simte bine cu formula.

2. Aplică masca în mod igienic. Dacă folosești o pensulă ea trebuie spălată bine înainte și după aplicare, spatula dezinfectată cu spirt, ori dacă utilizezi direct degetele obligatoriu te speli pe mâini înainte și folosești un singur deget ca să iei produsul. Ideea este ca masca din recipient, și cea pe care o pui pe față, să intre cât mai puțin în contact cu bacteriile și microbii.

3. Masca se aplică întotdeauna pe tenul curățat. Nu contează că ai stat în casă toată ziua și nu ai avut machiaj pe față. Praful, poluarea, sebumul afectează pielea și nu vrei ca masca să se amestece cu toate aceste impurități. Îți poți face și un gommaj înainte de aplicarea măștii, sau o baie de aburi pentru a deschide porii.

4. Limitează contactul cu apa. Conține clor sau poate este prea dură, iar tenul tău tocmai a fost răsfățat cu o infuzie de vitamine și diverse ingrediente benefice. Când îți dai jos masca, folosește cu încredere apa termală ori loțiunile tonice hidratante, nu te spăla pe față, chiar dacă este mai simplu și rapid…

Mască cu argilă roz ce minimizează porii, Dior, Pores Away, preț: 248 lei

 

Mască magnetică anti-age, Dr. Brandt, Magnetight, preț: 353 lei, disponibilă Sephora

 

Mască hidratare, Givenchy, Hydra Sparkling Masque, preț: 258 lei, disponibilă Sephora

 

Mască reparatoare, Guerlain, Abeille Royale Honey Gel Mask, preț: 645 lei

 

Mască regenerantă cu aur, Rexaline, X-treme Gold Radiance, preț: 315 lei, disponibilă Sephora

 

Mască hidratare și strălucire, Teaology, Imperial Tea Miracle Face Mask, preț: 163 lei, disponibilă Douglas

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton