Mădălina Ghenea – Seducătoare în rochii sexy la Festivalul de muzică de la Sanremo

 Florentina Liutic
.

Timp de câteva zile, Mădălina Ghenea s-a aflat în centrul atenţiei în Italia, ea fiind unul dintre co-prezentatorii celebrului festival de muzică de la Sanremo.

 

Fiecare apariţie a Mădălinei le-a tăiat răsuflarea celor prezenţi, românca schimbând rochie după rochie, una mai sexy decât cealaltă.

 

Printre creaţiile purtate de Mădălina s-au aflat o rochie din dantelă fină, brodată cu pene de struţ si accesorizată cu mii de perle şi cristale, o creaţie a designer-ului Cristina Săvulescu, unul dintre creatorii preferaţi de frumoasa româncă.

 

Mădălina a mai purtat o rochie roşie Vionnet, cu decolteu şi decupaje în zona mijlocului pentru care a primit, de asemenea, numai laude.

 

Mulate sau ample, cu decolteu provocator sau cu tăietură pe picior, transparente, rochiile purtate de Mădălina Ghenea au reuşit să-i pună în evidenţă silueta şi să o facă să strălucească.

 

Foto: Hepta

 

Rochie VionnetRochie Vionnet

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton