Machiaj rock and roll cu un singur produs!

.

Machiajul rock and roll are acel aspect wild, nefinisat, aparent neglijent care are o putere de seducție imensă. Cum îl realizezi? Folosindu-te de un creion și puțină îndemânare.

[gallery ids="2430417,2430418,2430419,2430420,2430421"]

Așa la prima vedere pare că machiajul rock and roll este foarte studiat, un fel de haos bine pus la punct. Cu buze mai mult nude, ten transparent, sprâncene ușor conturate și ochii… de parcă te-ai frecat cu degetul și te-ai murdărit de mascara.

Citește și:

Cele mai frumoase machiaje și coafuri de la Met Gala 2018

De câte ori pe săptămână e indicat să-ți faci gomaj

Are farmecul lui aparte și evident nu este potrivit chiar oricărei personalități. Îmbracă perfect tipul femeii rebele, nonconformiste, care nu respectă reguli și își trăiește viața exact așa cum vrea ea. Precum Kate Moss, de exemplu…

Ok, dar cum creezi această aură wild? Conturează-ți ochii cu un creion dermatograf negru, fără să îți fie teamă de exces. Conturează din abundență. Apoi, cu o pensulă pentru fard întinde creionul în sus sau în jos pe pleoapa superioară și cea inferioară.

Până la urmă e un fel de smokey eyes mai difuz, mai neglijent, care se potrivește de minune cu o rochie sau niște pantaloni de piele, cizme peste genunchi sau botine cu toc înalt, ceva lanțuri, super multă încredere în sine și acea privire de bad girl.

 

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton