Look-ul zilei: Celine Dion, apariţie classy la premiera „Frumoasă şi bestia” de la Los Angeles

 Florentina Liutic
.

Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite vedete, artista în vârsta de 48 de ani având milioane de fani în lumea întreagă.

După moartea tragică a soţului ei, Celine continuă să fie în lumina reflectoarelor, iar cea mai recentă apariţie a sa pe covorul roşu a fost de senzaţie.

Celine Dion a fost prezentă la Los Angeles, la premiera filmului „Beauty And The Beast', pe a cărei coloană sonoră cântă melodia How Does a Moment Last Forever, iar ţinuta aleasă a fost cât se poate de inspirată.

Celine a purtat cu multă graţie o rochie lungă, bleu, cu trenă şi o fundă supradimensionată pe umărul drept. Cu părul strâns într-o coada de cal, vedeta a mai avut nevoie doar de o pereche de cercei şi şi câteva inele pentru a-şi definitiva look-ul.

Fanii veniţi în număr mare la El Capitan Theatre au avut şansa să primească autografe din partea celebrei artiste şi să se fotografieze alături de aceasta.

Filmul îi are în rolulurile principale pe Emma Watson (Belle) şi Dan Stevens (Bestia). Celine Dion a cântat şi versiunea duet a piesei ce poartă numele „Beauty and the Beast', alături de Peabo Bryson pentru filmul de animație din anul 1991.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton