Look-ul zilei: Brie Larson, strălucitoare la premiera “Kong: Skull Island” de la Los Angeles

 Florentina Liutic
.

Brie Larson, surprinzătoarea câştigătoare de anul trecut a premiului Oscar pentru rolul din „Room', revine din nou în atenţie cu cel mai recent film al ei, „Kong: Skull Island'.

Tânăra actriţă joacă în pelicula regizată de Jordan Vogt-Roberts şi calcă astfel pe urmelor unor actriţe ca Fay Wray, Jessica Lange şi Naomi Watts, care au apărut de-a lungul timpului în acestă ecranizare.

Filmul a avut acum premiera la Los Angeles, iar Brie Larson a strălucit într-o rochie roşie, semnată Oscar de la Renta, care i-a venit ca turnată, şi pe care a accesorizat-o cu o perehe de pantofi negri.

Cu părul strâns într-un coc şi având doar o şuviţă într-o parte, vedeta a punctat şi la capitolul look şi a reuşit să impresioneze încă o data prin graţia şi eleganţa sa.

Brie a avut nevoie de puţine bijuterii pentru această rochie atât de frumoasă, actriţa purtând doar o pereche de cercei de mici dimensiuni pentru a nu eclipsa superba creaţie de la Renta.

Alături de ea, la premieră au mai fost prezenţi Tom Hiddleston, Alex Greenwald şi Joe Manganiello, toţi 3 extrem de eleganţi, de asemenea.

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Brie LarsonBrie Larson

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton