Kendall Jenner – Vedeta colecţiei Tommy Hilfiger spring/summer 2015

 Florentina Liutic
.

Tommy Hilfiger şi-a prezentat ieri la New York colecţia primăvară-vară 2015, iar printre top modelele care au urcat pe catwalk s-a aflat şi Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian.

 

La 18 ani, Kendall este unul dintre cele mai apreciate top modele, fiind extrem de îndrăgită de însăşi Anna Wintour, redactorul şef de la Vogue. Cu câteva zile în urmă ea a defilat pentru Diane von Furstenberg, avându-le alături pe celebrele Naomi Campbell şi Candice Swanepoel.

 

Alaturi de Kendall, pe catwalk s-au mai aflat fiicele unor legende ale rock-ului. Georgia May Jagger, fiica solistului Rolling Stones Mick Jagger, a pasit prima pe podium la show-ul Tommy Hilfiger Spring 2015 si a prezentat primul look al ultimei colectii propuse de designer. Ella Richards, nepoata chitaristului Rolling Stones Keith Richards s-a alaturat si ea echipei de modele care au prezentat la Tommy Hilfiger Spring 2015 show. Alexandra Richards, Amber Le Bon, Tali Lennox si Tennessee Thomas, fiicele legendelor rock, au ocupat de asemenea locuri in primul rand la Tommy Hilfiger Spring 2015 runway show.

 

Tarra Ferry, fiul solistului si compozitorului Brian Ferry a cantat la tobe in deschiderea show-ului de la New York alaturi de muzicianul si New York Creative Director, Steve Hash.

 

Având ca sursă de inspiraţie muza muzicii, colecţia Spring 2015 este declaraţia de dragoste a lui Tommy Hilfiger pentru rock-and-roll. Look-ul propus este o variantă glam a stilului rock abordat de artiştii preferaţi ai lui Tommy, din anii 60 şi 70.

 

Colecţia prezintă paleta cromatică specifică lui Tommy Hilfiger, cu tonuri curajoase, elitiste, nuanţe pretenţioase şi cu reflexii metalice. Tricourile imprimate ca pentru concert, nasturii vintage, căptuşeala brocade a jachetelor, paltoanele şi pantalonii viu coloraţi evocă o atitudine pe care o puteam regăsi pe celebra Kings Road din Londra, cu decenii în urmă.

 

Foto: tommy.com

 

Alexa ChungAlexa Chung

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton