Kate Middleton - Apariţie stylish într-o rochie lungă în avanpremiera vizitei în India

 Florentina Liutic
.

Prinţul William şi Kate Middleton îsi pregătesc în detaliu vizita oficiala din India si Bhutan. Turneul se va desfăşura între 10 şi 16 aprilie, iar cei doi au organizat o recepţie specială legată de această vizită.

 

Ei i-au primit la Palatul Kensington pe cei mai buni studenţi din India si Bhutan, iar Kate a fost o gazdă minunată.

 

Ea a apărut îmbrăcată într-o rochie lungă bleumarin purtând semnătura Saloni, o creatoare din India ale cărei creaţii sunt alese de Kerry Washington sau Jessica Alba. Rochia a fost dublata in zona decolteului, ramanand transparenta doar la maneci, pentru ca Ducesa sa aiba o aparitie decenta.

 

Kate şi William vor fi cazaţi la Taj Mahal Palace, un hotel de 5 stele, care a fost însă scena unor atentate în 2008 când au murit 32 de oameni. Din programul lor vor face parte un meci de cricket, o întâlnire cu vedetele de la Bollywood, dar şi o vizită în rezervaţia Kaziranga.

 

Kate şi-a ales deja ţinutele pe care le va purta, aproximativ 15 la numar, care vor fi adaptate specificului local, dar si condiţiilor climatice.

 

Foto: Northfoto

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton