Joacă-te cu fardurile! Ce efect obții când aplici un fard pudră peste unul cremă

.

Fardurile pot fi sub formă de pudră sau cremă, cu finish mat, strălucitor, satinat, cu sclipici, desigur într-o multitudine de nuanțe. Toate aceste variante îți permit mix-uri nenumărate cu efecte fabuloase, atât pentru zi cât și pentru seară. Iată două propuneri îndrăznețe în care aplici fardul pudră peste fardul cremă.

[gallery ids="2428803,2428804,2428807,2428808,2428809,2428811"]

Să spunem că avem un fard pudră colorat, mov, cum este cel purtat de Scarlett Johansson. Cum facem să-i sporim intensitatea? Suuuper simplu!

Întâi aplică pe pleoape un fard cremos într-o culoare foarte dechisă, pală. Peste ea tapotează fardul pudră care prin contrast cu fardul cremă bază devine mult mai intens.

Citește și:

Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe… pleoape!

De ce nu trebuie să-ți speli părul în fiecare zi

Același fard mov, sau orice culoare vrei tu, chiar și fuchsia, arată grozav dacă este așezat peste un fard cremă închis la culoare. Efectul e super cool, un smokey eyes cu reflexii colorate care scoate banalul machiaj dark din anonimat.

Foto: Hepta/PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton