Investeşte de Black Friday într-o rochie sofisticată!

 Florentina Liutic
.

Anul acesta, de Black Friday, este momentul să investeşti într-o rochie sofisticată. O poţi purta la una dintre petrecerile lunii decembrie sau în noaptea de Anul Nou.

 

Poţi alege o little black dress, pe care să o accesorizezi cu cercei supradimensionaţi, sandale cu tocuri ameţitoare, dar şi un clutch foarte elegant . Vei obţine cu siguranţă o imagine glam şi foarte feminină.

 

Daca ai o siluetă de vis, atunci mizează pe o rochie roşie, lungă care îţi va da un aer de divă din vechiul Hollywood. Completează-ţi look-ul cu o pereche de sandale cu toc , iar dacă rochia este cu decolteu ai nevoie de un colier .

 

Sau poţi opta pentru o rochie neagră, lungă, pe care să o pui în valoare cu o pereche de stiletto, argintii .

 

Dacă nu ai deja în garderobă, acum este momentul să investeşti într-o rochie roz prăfuit care conturează o siluetă armonioasă şi îţi dă un aer romantic.  Tot ce trebuie să mai faci pentru a fi vedeta serii este să îţi completezi look-ul cu un clutch argintiu şi o pereche de cercei candelabru.

 

Şi nu uita de lenjeria intimă, care trebuie să fie la fel de sexy şi senzuală precum rochia. De Black Friday, găseşti oferte speciale, preţurile micşorându-se în unele cazuri cu 21%.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton