Cereale, hamei, drojdie de bere și apă: doar de atât au nevoie maeștrii berari de pretutindeni pentru a crea berea de care te bucuri atât de mult. Acestea sunt practic cele patru ingrediente ale momentului tău de aur, cel în care savurezi o bere rece la finalul unei zile de muncă.
Chiar datorită acestor ingrediente naturale ale sale, un consum moderat de bere poate face parte dintr-un stil de viață echilibrat. Parte a dietei zilnice a multora dintre noi, berea are calități pe care e bine să le cunoaștem pentru a o savura și mai bine.
Datorită conținutului de cereale, în special de orz, berea are un conținut de fibre, putând astfel să favorizeze digestia.
Hameiul este o sursă importantă de antioxidanţi, flavonoidele conținute de hamei fiind antioxidanți mai puternici decât cei conținuți chiar de ceaiul verde sau soia. Astfel, hameiul transformă practic berea într-o sursă naturală de antioxidanți.
Continuarea AICI