Cereale, hamei, drojdie de bere și apă: doar de atât au nevoie maeștrii berari de pretutindeni pentru a crea berea de care te bucuri atât de mult. Acestea sunt practic cele patru ingrediente ale momentului tău de aur, cel în care savurezi o bere rece la finalul unei zile de muncă.
Fii primul care afla toate noutățile mondene
Newsletter
Chiar datorită acestor ingrediente naturale ale sale, un consum moderat de bere poate face parte dintr-un stil de viață echilibrat. Parte a dietei zilnice a multora dintre noi, berea are calități pe care e bine să le cunoaștem pentru a o savura și mai bine.
Datorită conținutului de cereale, în special de orz, berea are un conținut de fibre, putând astfel să favorizeze digestia.
Hameiul este o sursă importantă de antioxidanţi, flavonoidele conținute de hamei fiind antioxidanți mai puternici decât cei conținuți chiar de ceaiul verde sau soia. Astfel, hameiul transformă practic berea într-o sursă naturală de antioxidanți.
Continuarea AICI
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik