Grăbește sosirea verii cu noua gamă de parfumuri florale de la Lady’s

 Florentina Liutic
.

Te încântă aromele florale? Ladys te ajută să grăbeşti sosirea verii punându-ţi la dispoziţie parfumurile florilor tale preferate.

Inspirate din natură, aceste miresme sunt surse de prospeţime şi delicateţe, preferate de femeile de pretutindeni. Anul acesta, mai mult ca niciodată, doamnele aleg aromele florale. Sezonul vară 2014 este unul dedicat florilor.

Feminine, senzuale şi pline de prospeţime, aromele florale îţi reamintesc de bucuria primăverii şi duminicile leneşe de vară.

De aceea, ne-am gândit să te ajutăm în întâmpinarea anotimpurilor calde!

Fie că preferi aromele complexe ale buchetelor florale sau mireasma delicată a unei singure flori, sigur vei găsi parfumul potrivit pentru tine în oferta noastră.

Liliac FRANŢUZESC

Parfumul Pretty Lady LILIAC este un buchet floral în central căruia se află aroma feminină şi proaspătă de liliac franţuzesc, învăluită în senzualitatea şi strălucirea ambrei, santalului şi a moscului.

liliac

PREŢ: 48.99 LEI

Zambila

Parfumul Sangado Zambila este o combinaţie floral proaspătă, plină de culoare, care-ţi trezeşte pofta de viaţă prin buchetul de zambile, floare de portocal, iasomie, trandafir, în care se împletesc notele luminoase de miere şi mosc alb.

zambila

PREŢ: 48.99 LEI

Lăcrămioare JAPONEZE

Parfumul Sangado Lăcrămioare JAPONEZE este o combinaţie proaspătă şi irezistibilă de arome delicate de lăcrămioare japoneze, cu subtile note de iasomie, arome revigorante de frunze de violete şi bergamotă şi arome calde de mosc alb.

lacramioare

PREŢ: 48.99 LEI

Iasomie

 

Parfumul Pretty Lady IASOMIE este o combinație voluptoasă cu iz oriental al aromelor de iasomie tunisiană și flori albe ce se îmbină perfect cu notele luminoase și calde de santal și mosc.

iasomie

PREȚ:31.22 LEI

Gardenie TAHITIANĂ

Parfumul Sangado Gardenie TAHITIANĂ este un parfum exotic, special pentru momentele de neuitat, ce îmbină aromele magice ale gardeniei tahitiene, aromele strălucitoare de ylang-ylang și aromele savuroase de cocos, miere și vanilie.

gardenie

PREȚ: 48.99 LEI

Costa DEL SOL

Un parfum confortabil, elegant și sportiv în același timp în care se regăsește un buchet delicat de flori de frezie, iasomie, hibiscus și trandafir bulgăresc, accentuat de note subtile de condimente.

costa del sol

PREȚ: 48.99 LEI

Alege parfumul potrivit pentru tine și umple-te cu energia puternică a naturii, prin aromele florale Ladys.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton