Gene mai pline și efect dramatic? Folosește ingenios, și diferit, tușul de pleoape

 Cristescu Catalina
.

Tușul de pleoape subliniază linia genelor și îmbogățește machiajul, însă el te poate ajuta să dai un efect wow și celui mai banal rimel. Iată cum.

Tuș, The Body Shop, Star Stamp Liner, 47 leiTuș, The Body Shop, Star Stamp Liner, 47 lei

Pentru realizarea acestui truc de machiaj este indicat să folosești fie un tuș gel, acela care vine într-un recipient ce arată ca un mic borcănaș, alături de o pensulă specială pentru aplicarea sa, fie un tuș stilou dar care are vârful foarte ascuțit. Unele tușuri au o mică rotiță în vârf ori o biluță, însă nu se vor dovedi utile pentru scopul final al machiajului.

Citește și:

Cum să ai gene cu mai mult volum

Vrei să arăți bine dimineața? Folosește aceste creme și măști de noapte!

Dacă în alte materiale te sfătuiam să aplici un creion dermatograf negru pe linia apei a pleoapei superioare, de data aceasta te invităm efectiv să colorezi spațiul dintre gene cu ajutorul tușului, fără să ajungă produsul peste linia genelor sau linia apei.

Poți puncta cu tuș spațiul dintre gene pe toată suprafața pleoapei superioare, pentru un efect dramatic, ori numai de la jumătatea pleoapei către exterior pentru un efect de ochi de pisică și o privire seducătoare.

Mare atenție la accidente, nu ține pensula sau tușul stilou perpendicular pe ochi, ci oarecum paralel cu fața, introducând aplicatorul între gene. E nevoie de puțină practică, dar în final te vei descurca excelent.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton