Fii naturala!

 Revista VIVA
.

Fii naturala!

Fii naturala!

Mai nou, toata industria cosmetica se ocupa de marketingul naturii. Asadar, ultimul trend in materie de produse de ingrijire este reintoarcerea la natura, la valorile ei binefacatoare si protectoare.
Iata câteva produse care vegheaza la frumusetea si sanatatea noastra!

Stai o clipa si alege, pentru o infuzie de prospetime, intre: gelul de dus Grains de Beauté de la Bourjois cu extract de bambus, gomajul Phytomer, gama Naturals de la Avon (lotiune de corp, spray de corp, gel de dus cu lamaita si floare de lamai), uleiul de baie Eau de Campagne de la Sisley.

Adaugati pe lista laptele de corp cu extract de verbina de la LOccitane si spray-ul pentru picioare Peppermint de la The Body Shop. Pentru fermitate – Fitness Gel Therapia de la Krauter cu 96% aloe vera.

Pentru un par sanatos – tratamentul Kerastase Nutridefense, iar pentru un ten perfect – apa termala si masca Thermal Fix 1 de la Vichy, gelul hidratant pentru fata Aquafruit de la Natures sau crema Total Fresh de la Garnier. Pentru buze catifelate – balsamul Hydro Care de la Nivea sau gloss-ul Fresh Mint Aqua Vibes de la Oriflame. La final, o adiere fresh cu parfumul V Absolu de la Valentino.




De Luana Pesa; Fotografii: Octav Nitu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton