Atenție! Fața de pernă te poate umple de coșuri!

.

Ai o bună rutină de demachiere și îngrijire, dar, cu toate astea, te-ai săturat să vezi cum constant îți apar coșuri. Cauza poate fi neașteptată, chiar așternuturile în care dormi!

[gallery ids="2426492,2426499,2426497,2426496,2426493"]

Tu cât de des îți schimbi așternuturile? O întrebare ușor incomodă, poate aparent jignitoare, care însă are o bază solidă: frumusețea și sănătatea pielii tale.

Citește și:

Ce se întâmplă când folosești placa sau ondulatorul pe părul umed

De ce trebuie să-ți cureți fața după ce te speli pe cap

Te demachiezi seara și dimineața, folosești creme adecvate etc dar pe timpul nopții, așa cum am mai spus și în alte articole, pielea se repară, elimină toxinele, care prin mișcările nocturne necontrolate ajung și pe fața de pernă sau ceașafuri.

Părul, desigur, nu e sănătos să îl speli în fiecare zi. Dar el se îmbibă de praf, particule de poluare, la care adăugăm și noi produse de styling.

Acum gândește-te că tot acest coctail de pe păr și piele se transferă pe fața de pernă, iar în fiecare seară înapoi pe tenul tău.

Și zi după zi bacteriile se înmulțesc, la fel și murdăria. Soluția? Spală-ți așternuturile mai des! Cu siguranță vei observa o îmbunățire a felului în care arată tenul tău.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton