Fața de pernă care îți distruge treptat părul

.

Sănătatea părului tău este influențată de aspecte la care probabil nu te-ai fi gândit niciodată, de exemplu materialul din care sunt realizate așternuturile de pat. Iată care este fața de pernă care îți distruge treptat părul și cu ce trebuie să o înlocuiești.

[gallery ids="2435165,2435166,2435167,2435168,2435169"]

Sigur nu ți-ai pus problema că materialul din care este realizată fața de pernă are un impact semnificativ asupra sănătății și frumuseții părului tău, dar acest lucru este dovedit.

Citește și:

2 produse de styling la care trebuie să renunți în sezonul estival

Cum să-ți protejezi părul când faci baie în mare sau în piscină

Fața de pernă din bumbac absoarbe umezeala părului și îl deshidratează, de unde și fire rupte, despicate, păr tern.

În plus, materialul este dur pentru păr, iar dacă ai un somn agitat asta contribuie și mai mult la ruperea părului pur și simplu prin acțiune mecanică.

Care este soluția? Să înlocuiești așternuturile tale obișnuite, sau cel puțin fața de pernă, cu unele dintr-un material mai blând, respectiv satin sau mătase.

Experiența senzorială este foarte plăcută, părul protejat, ba chiar nici pielea nu mai este predispusă la apariția ridurilor, așa cum explicam AICI.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton