Ducesa de Cambridge a strălucit pe covorul roşu, la Londra

 Florentina Liutic
.

Ducesa de Cambridge s-a aflat în centrul atenţiei la Londra, la premiera filmului „A street cat named Bob', proiectat în sprijinul organizaţiei „Action on Addiction' pe care o patronează.

 

A fost un eveniment caritabil dedicat persoanelor care au fost dependente de alcool şi droguri, iar prezenţa lui Kate a fost una memorabilă.

 

Ea şi-a făcut apariţia purtând o rochie alba, lungă, cu o tăietură adâncă pe picior, o creaţie a brand-ului Self Portrait al cărei preţ este de aproximativ 320 de lire.

 

Rochia extrem de elegantă a fost accesorizată cu pantofi şi un clutch de culoare bordeaux şi i-a dat un farmec aparte lui Kate, punându-i în evidenţă picioarele.

 

Înainte de premieră, Ducesa de Cambridge a avut prilejul să se întâlnească cu actorii din distribuţia filmului , dar şi cu pisica Bob.

 

Pelicula „A street cat named Bob' spune povestea unui cântăreţ ambulant interpretat de Luke Treadaway a cărui viaţa se învârte în jurul unei pisici roşcate.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton